Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Descoperire ŞOCANTĂ în plin scandal naţional: Un cadavru învelit într-o pătură și legat cu bandă adezivă a fost găsit în Ilfov

Twitter
politie crima

Un cadavru învelit într-o pătură și legat cu bandă adezivă a fost găsit într-o grămadă de moloz în timp ce aceasta era descărcată de un bărbat în Ilfov. Poliția a demarat o anchetă, iar un procuror a fost chemat la fața locului, se arată într-un comunicat citat de MEDIAFAX.

UPDATE: Autorul crimei din Ilfov a fost găsit de poliţişti

În cursul zilei de sâmbătă, în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că, în timp ce descărca moloz din autovehiculul cu care s-a deplasat în localitatea Dărăști (Măgurele), pe un teren viran, a constatat că descărcase și o pătură legată cu bandă adezivă scoch și care prezenta forma unei siluete de om.

"Imediat, polițiștii de la Măgurele s-au deplasat la fața locului, iar din primele verificări au constatat că în locul indicat de apelant, se afla cadavrul unei persoane", se arată în comunicatul remis MEDIAFAX.

Conducerea Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov a constituit o echipă operativă de lucru, formată din ofiteri din cadrul Serviciului de Investigații Criminale, polițiști criminaliști, grupa operativă împreună cu șeful Poliției orașului Măgurele, polițiști de la Serviciul pentru Acțiuni Speciale, precum și alte forțe operative, și a dispus deplasarea, de îndată, la fața locului, pentru efectuarea de verificări și investigații.

De asemenea, a fost anunțat procurorul de caz de la Parchetul de pe lânga Tribunalul Ilfov, precum și medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Ilfov, în vederea deplasării la fața locului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.