Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DESCOPERIRE ULUITOARE Criminalul olandez era angajat la Agentia pentru Plasarea forței de munca și asigurărilor sociale din Amsterdam, susține Sorina Matei

Johannes Visscher, criminalul olandez care a ucis-o pe fetița de 11 ani din Dâmbovița, vineri după-amiaza, este funcționar în sistemul public din Olanda. Descoperirea uluitoare îi aparține jurnalistei Sorina Matei.

Astfel, criminalul care s-a sinucis luni după-amiază lucra ca IT-ist la Agentia pentru Plasarea forței de munca și asigurărilor sociale din Amsterdam

”BOMBĂ. Pedofilul olandez criminal al fetiței de 11 ani lucra de 1 an și 3 luni pentru statul Olandez, pe zona de IT, la Agentia pentru Plasarea forței de munca și asigurărilor sociale din Amsterdam/ Olanda. Era funcționar al statului olandez. Acum sper ca înțelegeți mai bine ce se întâmplă și de ce l-au lăsat sa plece deși aveau toate datele.”, precizează Sorina Matei.

Citește și: Sorina Matei detonează cazul fetiței de 11 ani, ucise de pedofilul olandez! ‘Soția sa este comisar-șef la IPJ Dâmbovița’ .

content-imagecontent-imagecontent-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.