Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși e în plin război, Ucraina va accepta plăți în criptomonede în mai multe supermarketuri din țară

cryptonews.com
criptomonede bitcoin ucraina

Binance a anunțat vineri că a încheiat un parteneriat cu lanțul ucrainean de supermarketuri VARUS, spunând că va permite plățile în criptomonede pentru achizițiile de produse alimentare prin Binance Pay Wallet, conform cointelegraph.com.

Magazinul alimentar este una dintre cele mai mari companii din Ucraina, cu peste 111 magazine în 28 de orașe din țară. Compania a spus că acest parteneriat va permite clienților săi să acceseze plăți instantanee de criptomonede și livrare rapidă în 9 orașe din Ucraina și anume; Kiev, Dnipro, Kamianske, Kryvyi Rih, Zaporizhzhia, Brovary, Nikopol, Vyshhorod și Pavlograd.

Companiile au anunțat, de asemenea, o „promoție de fond de recompensă”, în care clienții care comandă ceva din programul VARUS Delivery în valoare de peste 500 UAH și plătesc cu Binance Pay, vor fi recompensați cu 100 UAH.

În urmă cu o lună, o companie ucraineană de plăți POS și criptomonede numită Whitepay a lansat un nou program care le-a permis ucrainenilor să achiziționeze electronice și alte produse cu criptomonede.

În participarea la Kyiv Tech Summit-ul din acest an, găzduit între 6 și 9 septembrie în Ucraina, fondatorul Ethereum Vitalik a spus că: „Ucraina ar putea deveni următorul hub Web3”. El a împărtășit:

„O țară poate deveni un hub Web3 dacă cetățenii săi sunt interesați activ de această tehnologie și decid să aducă o contribuție majoră la dezvoltarea acesteia”, a adăugat Buterin. „Ucraina are atât capacitățile, cât și hotărârea de a face acest lucru.”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.