Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși ne-au rugat să economisim energie și pentru ei, Chișinăul investește bani în iluminatul stradal decorativ

stiripesurse.ro
targ craciun craiova iluminat

Iluminatul stradal decorativ din Chișinău ar costa municipalitatea circa opt milioane de lei moldovenești (400.000 de euro).

Fostul interimar al orașului, Ruslan Codreanu, spune că factura de milioane ”va fi în facturile noastre”, transmite Știri.md.

”Cine dintre noi în aceste vremuri grele nu este responsabil față de câtă energie electrică consumă? Agenții economici care au spații, dar și oamenii care au casă pe pământ se gândesc la panouri solare, mulți au cumpărat becuri care consumă mai puțin, mulți nu mai aprind lumina în anumite ore, etc. Și absolut toți așteaptă să vadă cât vor plăti pentru electricitate și economisesc la maxim.

Arătați-mi un om din Republica Moldova care anul acesta prima de ce s-a ocupat, este să își facă iluminat decorativ la casă. Adică cine dintre voi, prieteni, acum a lăsat toate costurile și a zis hai să plătesc mai multe becuri și instalații, ca să arate noaptea casa bine?

Păi, imaginați-vă că această e una din prioritățile lui Ion Ceban acum. Nu vorbesc de ghirlande de anul nou. Vorbesc despre faptul că primăria dă 8 Milioane de lei pe ILUMINATUL DECORATIV PE FAȚADELE CLĂDIRILOR.

Acum un exercițiu de imaginație pentru fiecare dintre voi, ce ați face dacă ați fi primarul Chișinăului în plină criză energetică?

De la mic la mare, nu cred că o să începeți cu iluminatul caselor.

Noi vom plăti facturi mai mari pentru mofturile lui Ion. Acest iluminat va fi în facturile noastre pentru că noi cumpărăm electricitate la bursa din România și în orele de vârf tariful e de trei ori mai mare”, a declarat Codreanu.

Citește și Maia Sandu îi îndeamnă pe români să economisească energie electrică pentru R. Moldova: 'Dacă ar face un efort, această cantitate ar fi suficientă!'

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.