Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși nu face aproape nimic pentru sport, Nicușor Dan se laudă cu realizările altora: Capitala a devenit un punct important pe harta marilor întreceri sportive

nicusor dan ani

Primarul general al Capitalei, Nicușor Dan, a participat la primul meci din Campionatul Mondial de polo pe apă Under - 20 care se desfășoară la Centrul de Natație Otopeni: „Astfel de competiții de anvergură arată că orașul nostru a devenit un punct important pe harta marilor întreceri sportive”.

Primarul face o confuzie: competiția nu este organizată în București, ci în Otopeni. Iar Otopeniul nu face, deocamdată, parte din București, fiind un oraș distinct din județul Ilfov, în timp ce Nicușor Dan este, încă, primar al Bucureștiului, nu al Otopeniului.

„M-am bucurat să susțin naționala României la primul meci din Campionatul Mondial de polo pe apă Under - 20 care se desfășoară la Centrul de Natație Otopeni. Sportivii români au debutat cu o victorie împotriva echipei din Noua Zeelandă. Le urez succes în continuare”, scrie, pe Facebook, Nicușor Dan.

El felicită Federația Română de Polo pentru organizarea acestui campionat care se desfășoară până pe 18 iunie și mă bucur că Bucureștiul îi găzduiește pe cei 500 de sportivi participanți.

„Astfel de competiții de anvergură arată că orașul nostru a devenit un punct important pe harta marilor întreceri sportive”, încheie Dan.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.