Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deși supuși msurilor de izoalre balerinii de la Teatrul Bolşoi continuă repetiţiile

https://ro.pinterest.com/
Balerin

Artiştii de la Teatrul Bolşoi, celebra companie de dans din Moscova, continuă să exerseze în timpul crizei sanitare, potrivit news.ro.

În camera lor, Margarita Chraïner şi Igor Tsvirko au pus un covor de linoleum şi o bară: este minimul pe care îl puteau face balerinii celebrei de la Teatrul Bolşoi pentru a continua să rămână în formă.

Igor Tsvirko este solist care a dansat în special rolurile principale din baletele "Ivan cel Groaznic" şi "Nureev".

Tsvirko şi Margarita Chraïner sunt împreună de mai mult de un an iar cei doi s-au izolat într-un apartament din centrul Moscovei.

Cei doi artişti au reluat exerciţiile săptămâna aceasta, la mai mult de o lună de la debutul restricţiilor la Moscova, principalul focar de coronavirus din Rusia.

Citește și: Raed Arafat avertizează: Mănușile nu fac decât să-ți dea o falsă senzatie de siguranță

Prin intermediul aplicaţiei Zoom, antrenamentul este coordonat de un profesor care le arată paşii, pe fondul muzicii pianului.

Margarita Chraïner, 26 de ani, a precizat: "Facem astfel şi puţin cardio, este foarte important pentru a ne păstra forma".

Balerina, ale cărei performanţe din "Coppelia" şi "Carmen Suite" au fost remarcate, adaugă: "Faptul că formez un duo cu Igor ne-a oferit şansa de a ne menţine în formă".

La începutul restricţiilor, "Bolşoi a transmis sfaturi foarte importante şi utile: păstraţi-vă forma şi găsiţi o modalitate de a face balet în auto-izolare", a declarat Igor Tsvirko. "Este ceea ce facem noi, interpreţii: să găsim linoleum, bare".

Directorul general al teatrului, Vladimir Urin, a declarat într-un interviu pentru cotidianul Kommersant la începutul lui aprilie, că este imposibil să organizeze cursuri online pentru o trupă de 250 de balerini de la Bolşoi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.