Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Despăgubiri pentru cetățenii loviți de copaci căzuți

12583856_10153314508776319_1754193957_n

Consilierii PNL din sectorul 4 vor ca persoanele care au fost accidentate de copaci sau crengi să primească despăgubiri sau daune materiale din parte administrației locale. În acest sens ei au depus un proiect luni, 25 ianuarie, un proiect de hotărâre care prevede încheierea unor contracte de asigurare pentru acordarea de despăgubiri sau daune materiale persoanelor care au fost victimele accidentelor provocate de căderea arborilor sau a unor crengi, pe domeniul public.

„Ne gândim la binele cetățenilor, care pot cădea victime capriciilor naturii. Așa că propunem ca municipalitatea Sectorului 4 să încheie contracte cu societăți de asigurare din domeniu, pentru ca în cazul în care există incidente, cetățenii să poată primi bani ca să își repare mașina sau alte bunuri, care au fost distruse. Totodată, ar putea primi bani pentru tratament dacă au fost loviți de crengile copacilor, afectați de vânt sau viscol. Le cerem colegilor din Consiliul Local Sector 4 să voteze proiectul de Hotărâre și să arate că le pasă de bunăstarea cetățenilor”, a declarat prim-vicepreședintele PNL Sector 4, Alexandru Ionescu.

Acesta a adăugat că își dorește ca proiectul de hotărâre să fie adoptat cât mai curând, așa încât Primăria să poată să despăgubească cetățenii care s-ar putea confrunta cu asemenea incidente.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.