Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Perle la audieri ale noilor miniștri

Astăzi au avut loc audierile noilor miniștri și criticile nu au întârziat să apară. De la România, grădina maicii Domnului și până la restructurarea Complexelor Energetice Oltenia și Hunedoara de către ministrul Economiei, chiar dacă cele două se află în subordinea altui minister, mai jos veți găsi o trecere în revistă a celor mai delicate momente de astăzi dar și din trecutul membrilor Executivului.

Citiți și: Scheleții din dulapul noilor miniștri din Guvernul Grindeanu

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a declarat în fața camerelor de luat vederi că speră ca mintea să îl ajute să nu facă greșeli:

„Sper că mintea să mă țină în stare să nu fac greșeli. Puteam să discutăm o zi întreagă despre agricultură dar timpul nu este decât o fază cînd oamenii se adună să vorbească despre viitorul lor”.

Florin Iordache, ministrul Justiției, a declarat că este de bun augur ca o lege a amnistiei și grațierii să fie discutată în Parlament.

„O lege a amnistiei și grațierii nu a fost promovată de noi în campania electorală, dar o astfel de lege discutată în Parlament e de bun augur”.

Florin Bodog, ministrul Sănătății, a rămas în luna octombrie fără abilitatea de a coordona doctorate după ce CNATDCU a constatat că și-a falsificat dosarul pentru a primi această calitate.

Alexandru Petrescu, ministrul Economiei, a declarat că își dorește restructurarea Complexelor Energetice Oltenia și Hunedoara. Toate bune și frumoase până aici, doar că cele două sunt în subordinea altui minister, anume al Energiei.

Ana Birchall, ministru delegat pentru Afaceri Europene, a declarat că România este grădina Maicii Domnului și are multe bogății și frumuseți nepuse în valoare.

Petre Daea, ministrul Agriculturii, a devenit cunoscut ca inițiator a legii pensiilor speciale pentru parlamentari.

Răzvan Cuc, ministrul Transporturilor, a declarat în fața presei că nu promite pentru anul 2017 niciun kilometru în plus de autostradă inaugurat.

Teodor Meleșcanu, ministrul de Externe, funcție pe care a ocupat-o și în urmă cu doi ani, când a izbucnit scandalul votului din Diaspora, a declarat că în 2014 a făcut tot ce a putut pentru a asigura un proces de vot corect.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.