Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Destinul lupului singuratic, lansare la Târgu Mureș

destinul lupului singuratic lansare

Vineri, 6 noiembrie 2015, la ora 18:00, în sala Flora de la Cinema Arta Târgu Mureș, va avea loc lansarea volumului ”Destinul lupului singuratic”, de Adrian Christescu. Alături de autor, la eveniment va participa Daniel Șandru, director editorial Adenium.

Pe stiripesurse.ro, scriitorul Alexandru Petria a scris despre acestă carte- ”Extrem de bine scris, romanul e un thriller care poartă cititorul, datorită acţiunii, prin întreaga lume. Te ţine în tensiune pînă la ultima pagină, ceea ce este o realizare de zile mari. Cu un buget consistent, un regizor american priceput ar avea toate datele să producă un film de succes. Felicitări, Adrian Christescu!”. Întreaga cronică se poate găsi AICI.

Adrian Christescu s-a născut în 1968 în Târgu Mureș. A absolvit Liceul „Alexandru Papiu Ilarian” (1986), a urmat cursurile Facultății de Hidrotehnică din Iași (1988 1993) și pe cele ale Facultății de Drept din cadrul Universității „Mihail Kogălniceanu” (2004 2008). Din 1992, a lucrat în vânzări pentru diverse societăți comerciale, iar în prezent este managerul propriilor sale companii. A colaborat în calitate de editorialist la Ziua de Iași (2006 2007), după care și-a continuat activitatea publicistică pe blogul personal. Volumul său ”Trofeul” (povestiri, 2011) a primit premiul pentru debut în proză la Salonul Internațional de Carte din Iași.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.