Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii amuzante din culisele Fast and Furios - Pretențiile jenante ale actorilor Dwayne Johnson și Jason Statham

Deadline
Dwayne Johnson

Detalii pe cât de amuzante pe atât de jenante despre cerințele contractuale ale actorilor Dwayne Johnson și Jason Statham pentru franciza ”Fast and Furious” fac deliciul presei americane potrivit stirileprotv.ro.

Potrivit jurnalistului Erich Schwartzel de la Wall Street Journal niciun actor din seria ”Fast and Furious” nu vrea să piardă o bătălie, așa că au negociat ca fiecare să dea un număr egal de pumni în filme.

Aparent, Jason Statham care-l interpretează pe Shaw în franciză a negociat cu producătorii limita până la care poate fi ”bătut” în filme. Dwayne Johnson care-l interpretează pe Hobbs a apelat și el la producători, editori și coreografi de luptă să fie sigur că dă cu pumnul la fel de mult pe cât încasează.

SONDAJ CURS - Iohannis și PNL domină topul. Bătălie mare pentru accederea în turul II. Cum stau partidele și care este mulțumirea față de președinte și premier

Jurnalistul a dezvăluit cum Dwayne Johnson a modificat o scenă din ”The Fate of the Furious” (2017) astfel încât să nu apară că e slab pentru că trebuia să zacă la picioarele lui Vin Diesel. La rândul lui, Vin Diesel a apelat la sora sa pentru ca această să numere câți pumni încasează în fiecare scenă de luptă pentru ca să dea înapoi.

Potrivit jurnalistului dacă verificați întreaga franciză ”Fast and Furious”, veți observa că rar cineva câștigă o luptă. Pentru a satisface masculinitatea fragilă a actorilor, aproape toate luptele se încheie la egalitate sau nedecise pentru că misterios intervine o forță din exterior.

O scenă de bătaie celebră între Statham și Johnson din Furious 7 (2015) s-a terminat nedecisă cu intervenția bizară a unui elicopter care a tras o rachetă distrugând zona dintre cei doi actori. Totul s-a petrecut astfel pentru că niciunul dintre cei doi actori nu a vrut să pară că e slab dacă pierde înfruntarea.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.