Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii BOMBĂ Profesorul care a corectat 'patinoar' cu 'patinuar' este CO - AUTOR de manual de limba română

Un învățător din Iași a corectat lucrarea unui elev din clasa a doua, care a scris „patinoar”, dascălul considerând că varianta corectă este „patinuar”. Greșeala a fost descoperită după ce tatăl copilului a postat fotografia lucrării pe Facebook și a devenit virală, „să apună pe vecie acest sUare întunecos cu tot cu patinUarele”. Părintele din Iași se arată nemulțumit de modul în care învățătorul de la Colegiul „Mihai Eminescu” a evaluat lucrarea copilului său, din clasa a II-a și indică cu roșu greșeli inexistente, publicând un fragment din lucrarea copilului pe pagina sa de Facebook.

Citește și:  Gabriela Firea, ACUZAȚII BOMBĂ la adresa lui Carmen Dan: 'Când am spus că am fost filată, toți au râs. Acum s-a demonstrat'

Gabriela Săndulescu, directorul Colegiului „Mihai Eminescu” din Iași, a declarat, pentru corespondentul MEDIAFAX, că i s-a povestit, marți dimineața, despre acest caz, care a devenit viral pe Facebook, fără ca părinții elevului să fi informat conducerea despre caz.

Conform Newseek.ro, Învățătorul elevului se numește Spiridon Andrieș, are gradul I și, în 2007, a fost coatuorul volumului „Limba şi literatura română: exerciţii formative şi probe de evaluare pentru clasa a III-a: curriculum extins" (Editura Optima, Iași). Andrieș nu a putut fi contactat.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.