Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii din ancheta în cazul a două surori și a unui bărbat, găsiți morți într-o casă aflată în construcţie: În cameră era miros puternic de gaz

Trei persoane, între care un bărbat în vârstă de aproximativ 44 de ani şi două tinere cu vârste de 17 şi 18, surori, au fost găsite moarte, marţi după-amiază, într-o locuinţă din localitatea argeşeană Bradu. Un cunoscut al bărbatului a mers la el şi l-a găsit împreună cu cele două fete, fără suflare, în camera în care se simţea miros puternic de gaz, anunță Mediafax.

Surse judiciare au declarat pentru News.ro că primele informaţii adunate de poliţiştii de la Investigaţii Criminale arată că bărbatul de aproximativ 44 de ani locuia într-o casă aflată în construcţie, care nu îi aparţinea şi din care era terminată o cameră, care avea geamuri termopan şi care era încălzită cu o sobă alimentată de la o butelie. Proprietarul casei se află în străinătate.

Marţi după-amiază, o cunoştinţă a bărbatului a mers la acesta şi l-a găsit fără suflare, alături de cele două fete. Cel care a chemat ajutor a povestit că a reuşit să scoată din casă două dintre cele trei persoane, însă pe a treia nu a mai putut-o evacua, din cauza mirosului puternic de gaz.

Echipajele medicale trimise la faţa locului au constatat decesul tuturor celor trei persoane. Cauza morţii va fi stabilită de către medicii legişti, în urma necropsiei.

Sursele citate au precizat că nu se cunoaşte deocamdată relaţia dintre bărbat şi cele două tinere, stabilindu-se că acestea erau surori. Primele verificări arată că niciunul dintre cadavre nu prezintă urme de violenţă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.