Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii EXPLOZIVE despre 'pomana porcului' de la vila SRI: Kovesi, Dragnea şi Ghiţă, parteneri de şorici acasă la Coldea

porc

După ce Victor Ponta a dezvăluit că Liviu Dragnea şi Laura Codruţa Kovesi au tăiat porcul împreună în 2013, în curtea unei vile SRI, apar noi informaţii despre eveniment. Dan Andronic, patronul ziarului "Evenimentul zilei", oferă detalii despre data şi locul evenimentului, dar şi despre participanţi şi atmosferă.

Vezi şi: "Crăciun", dar pentru penali. Planul cu mantă al coaliției PSD-ALDE. Cutremurul adus de modificările legilor Justiției

Potrivit lui Andonic, evenimentul a avut loc pe 22 decembrie 2013, a vila SRI T14, unde locuia generalul Florian Coldea. "Vreau să vă mai dau câteva detalii, așa cum le-am aflat în aceste zile de la unii din participanți", scrie Dan Andronic în evz.ro:

- Nu era prima Pomană a Porcului la care participau toți. Avusese loc cel puțin încă una în 2012. Iar acolo Ponta a participat.

- Noutatea era că acum, în 2013, porcul a fost adus de Liviu Dragnea.

- A fost sacrificat de el, în curtea vilei SRI, denumită conspirativ T14. Acolo locuia prim-adjunctul SRI Florian Coldea.

- Operațiunea a început în jurul orei 08.00, cu Dragnea tăind porcul cu mâna lui, iar invitații au început să sosească în jurul orelor 11.00.

- Pe lângă Liviu Dragnea, la întreaga operațiune au mai participat angajați SRI din departamentul de Logistică, respectiv bucătari, ospătari.

- Invitații lui Florian Coldea au fost: George Maior - șeful SRI, Laura Codruța Kovesi - șefa DNA, Sebastian Ghiță - deputat PSD, Victor Ponta - președinte PSD și premier în exercițiu, Gabriel Oprea - viceprim-ministru, președinte UNPR și ministrul Apărării, Vasile Dîncu, membru PSD.

Victor Ponta nu a participat de la început, întrucât duminica în general se ducea la baschet, unul din martori mi-a declarat că acesta ar fi ajuns în jurul orei 15.00 la T14. Cheful a durat până după-amiaza, iar Laura Codruța Kovesi a participat activ la toate fazele. Cu alte cuvinte, șefa DNA și Liviu Dragnea au mâncat șorici proaspăt tăiat de cel din urmă și s-au întreținut extrem de cordial. În sensul în care au mâncat și au băut", mai scrie Andronic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.