Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii halucinante ale morţii unui cadet în vârstă de 18 ani din Thailanda: 'Avea hârtie igienică în creier'

socant

Ies la iveală detalii şocante după moartea unui cadet în vârstă de doar 18 ani. Se pare că foarte multe lucruri au fost ascunse. Familia tânărului din Thailanda acuză că i-au fost furate organe din corp şi cer explicaţii oficialilor militari. După ce armata a declarat că Pakapong Tanyakan a murit brusc în urma unui atac de cord, însă fără să ofere detalii legate de rezultatele autopsiei, familia băiatului a devenit suspicioasă, aşa că a cerut efectuarea unei noi autopsii, într-un spital privat, conform observator.tv.

Citeşte şi: Sfaturi pentru bărbaţii care vor să aibă copii sănătoşi: Ce trebuie să mănânce

Ultimul raportul medicilor a arătat că tânărului îi lipseau din corp părţi precum creier, inima, dar şi alte organe. Mai mult decât atât, medicii le-au spus că în loc de creier, băiatului i s-ar fi pus hârtie igienică. “Se pare că atunci când i-au deschis craniul, a fost doar hârtie igienică”, a declarat Supicha Tanyakan, sora cadetului mort.

Citeşte şi: Perchezitii masive ale autorităţilor: Mascaţii au destructurat un grup infracţional extrem de periculos

Cea de-a doua autopsie a dezvăluit faptul că ambele clavicule au fost rupte, o a patra nervură fracturată și prezenta semne de lovituri pe partea dreaptă a abdomenului. Leziunile nu au fost menționate de către medicii armatei după efectuarea celei de-a doua autopsii. “Corpul său nu prezenta semne de leziuni, așa că am eliminat parțial câteva organe, cum ar fi creierul și inima lui, pentru a fi supuse unei examinări detaliate”, a spus locotenentul colonel Narut Thongsorn, medic senior la Institutul de Patologie al Armatei, citat de Ziarul Nation, marți, mai spune sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.