Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii HORROR de la locul prăbușirii elicopterului SMURD (18+)

18+

Două dintre cele 4 victime sunt cadre medicale. Este vorba despre Gabriel Sandu, asistent, si medicul Dumea Mihaela, de la SMURD Iasi, pilotul Doru Gavril și copilotul Voicu Socaie. Detalii de filme horror vin de la locul prăbușirii elicopterului SMURD din Satul Harai, raionul Cantemir din Republica Moldova.

Vezi și: ALERTĂ - Un elicopter SMURD s-a PRĂBUȘIT

Elicopterul a căzut la pădurea de la intrarea satului. S-au depistat patru cadavre. Trei sunt carbonizate. Oamenii legi cercetează cazul. Cred că s-a prbuşit din cauza neguri. Au intrat în pădure, s-au lovit şi au căzut. Nu putem spune cine sunt victimele. Durere mare. Cineva a încercat să salveze pe altcineva, dar şi-a pierdut viaţa. Erau imagini îngrozitoare. Am depistat bucăţi din cadavre- Rezervoarele au explodat de trei ori. Primul cadavru a fost scos înainte de bubuituri. Sunt vreo 40 de oameni la faţa locului", a declarat primarul satului Haraî, raionul Cantemir, Iurie Bălănuţă, pentru Publika TV.

____

"Eram la mine, în biroul de la Primărie. Avea o distanţă foarte mică de  pământ. Vira când la stânga, când la dreapta. Era ploaie mare. Nu se vedea nimic. Era totula lb în faţă. Nu era vânt puternic. Nu ştiu dacă au fost explozii, era prea mare distanţa. Da, m-am speriat. S-a auzit o bubuitură. Au trecut câteva maşini de pompieri după 25 de minute, poate mai repede. Unii oameni s-au apropiat. Am văzut că au trecut mai multe maşini, am înţeles că sunt persoane carbonizate. Ei au încercat să aterizeze, dar nu au reuşit. Iarba era pătulită pe un teren mare", a declarat un alt martor.

____

Vezi și: Primele imagini de la locul prăbuşirii elicopterului SMURD/ FOTO

"Am văzut o mână, un picior, căştile piloţilor. Martorii au scos un pilot cu tot cu scaun, dar doi erau arşi. Sunt trei cadavre. Au căzut în marginea localităţii. Nu sunt victime printre locuitorii satului. Au căzut în pădure. Nimeni nu a rămas în viaţă. Plouă tare. Poliţiştii strâng totul grămadă. E straşnic. Aproape este stadionul. Nu cred că pilotul a încercat să aterizeze pe stadion. Elicoperul avea viteză, dar a zbura normal. Vântul e moderat acum, nu e puternic", a declarat un martor.

____

"A fost un sunet straniu. Am ieşit afară să vedem ce se întâmplă. Martorii au văzut elicopterul care zbura cam jos. După 3-4 minute s-a auzit o bubuitură. Primăria vecină a confirmat prăbuşirea. Posibil au vrut să aterizeze pe un stadion. Elicopterul zbura la altitudine joasă, iarba era pătulită. Oamenii s-au speriat. Elicopterul avea viteză. E catastrofă. Vedem multe ambulanţe şi maşini ale pompierilor aici. Tot satul e bulversat", susţine primarul localităţii Capaclia, Alexei Busuioc.

____

Autoritățile din Republica Moldova au fost sunate de un primar care a spus că a văzut că elicopterul avea probleme. Elicopterul s-a prăbușit în localitatea Haragâș din r. Cantemir. Potrivit ofițerului de presă al Serviciului de protecţie civilă şi situaţii excepţionale (DSE), viceministrul Afacerilor Interne al R. Moldova, Oleg Babin, a confirmat că un elicopter SMURD, care aparține României, s-a prăbușit în urmă cu puțin timp în localitatea Haragâș. „Acest elicopter a fost chemat să transporte un pacient din Vulcănești la Chișinău. La locul accidentului s-au deplasat echipaje ale Departamentului Situații Excepționale”, a spus Babin.

Un locuitor al satului Haragîș, prezent la fața locului, a declarat la PublikaTV că doi membri ai echipajului sunt carbonizați, iar unul dezmembrat. Echipajul era format din 4 cetățeni români: pilotul, copilotul, medicul și paramedicul.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.