Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii INCENDIARE despre primarul din Baia Mare: Ce au descoperit procurorii DNA

chereches

Detalii incendiare ies la iveală despre primarul din Baia Mare, Cătălin Cherecheş, ridicat de anchetatorii anticorupție. Procurori DNA Cluj efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează săvârşirea unor infracţiuni corupţie, comise în perioada 2015 - 2016, în legătură cu finanţarea Clubului sportiv FC Municipal Baia Mare.

Potrivit unui comunicat al DNA, în cursul zilei de marţi, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, sunt efectuate percheziţii domiciliare la sediul unei instituţii publice din municipiul Baia Mare.

Citește și: Laura Chiriac, candidata ALDE la Sectorul 1, își înșală soțul, producător la Antena 3, cu Sergiu Diacomatu / VIDEO

"În aceeaşi cauză, procurorii au procedat la constatarea infracţiunii flagrante în timp ce o persoană cu funcţie de decizie din cadrul instituţiei respective a primit suma de 30.000 lei în legătură cu exercitarea atribuţiilor de serviciu. Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare", se arată în comunicatul DNA.

Primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheş, a fost prins în flagrant cu 30.000 lei, sumă ce ar fi reprezentat o tranşă din banii pretinşi. Potrivit surselor citate, mita ar fi avut legătură cu atribuţiile sale de serviciu.

Citește și: Ultimul mesaj al soțului Laurei Chiriac, angajat la Antena 3, înainte ca soția să îl înșele în văzul lumii / FOTO

Cătălin Cherecheş a fost ridicat marţi de procurorii DNA Cluj, în urma unui flagrant. Procurorii DNA au descins, marţi la prânz, în biroul edilului municipiului Baia Mare. Surse din interiorul Primăriei municipiului Baia Mare au confirmat că procurorii DNA au stat în sediu aproape o oră.

Citește și: Cea mai SCUMPĂ armă creată vreodată are PROBLEME de funcționare / VIDEO

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.