Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii incendiare din procesul lui Marian Vanghelie: Cum lua ceasuri de sute de mii de lei

Marian Vanghelie

Ies la iveală detalii incendiare din procesul fostului primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, care este judecat pentru infracţiuni de luare de mită. Un martor a făcut mai multe declaraţii incredibile în faţa judecătorului. Proprietarul unui magazin de ceasuri si bijuterii a spus totul la Tribunalul Bucuresti.

Citeşte şi: PANICĂ la concertul lui Smiley, la Arenele Romane: A luat foc, au intervenit pompierii / VIDEO

Laurentiu Garjoaba le-a spus magistratilor ca, in 2008, fostul primar al Sectorului 5 a venit la el la magazin si a ales doua ceasuri care, in aceeasi zi, au fost achitate de Marin Dumitru, omul de afaceri care avea mai multe contracte de anvelopare a blocurilor din Sectorul 5, conform ziare.com. "Lucram la o firma ca director de magazin de ceasuri si bijuterii. A venit Marian Vanghelie in 2008 si a ales doua ceasuri pe care ne-a rugat sa i le retinem, urmand ca sa vina altcineva sa le cumpere. Mi-a spus ca persoana care va veni sa le ridice le va achita. Valoarea acestora era peste medie. Pana atunci nu-l cunoscusem pe Vanghelie. In aceeasi zi, a venit un domn Marin, care mi-a zis ca doreste sa achite ceasurile rezervate de Vanghelie. Era vorba de un ceas Vacheron Constantin si unul Cartier. Pretul era de 157.000 de lei", a aratat martorul.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

Şi asta nu e tot. "In 2009, Vanghelie  a venit si a mai ales unul sau doua ceasuri. A venit insotit de Mircea Nicolae Sorin, cu care mi-a facut cunostinta. Mai tarziu a venit Mircea Sorin Nicolae si a achitat cele doua ceasuri. Suma totala a fost de 212.800 de lei. A venit si in 2010 si a ales un ceas Cartier, de o valoare mai mare. A venit insotit de Mircea Nicolae Sorin. A platit Nicolae mai tarziu, in aceeasi zi, cand a si ridicat ceasul. Valoarea acestuia era de 83.600 de lei", a continuat martorul.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

"Vanghelie nu mi-a spus de ce cumpara aceste ceasuri. A mai venit sa viziteze magazinul, dar nu-mi aduc aminte la ce data. Era interesat de ceasuri, bijuterii si obiecte de scris. Se intampla ca un client sa trimita pe altcineva sa plateasca si factura sa fie pe alt nume", a incheiat directorul de magazin, conform sursei citate.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.