Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ÎNFIORĂTOARE în cazul celor 2 copii violați: Monstrul care i-a batjocorit i-a îmbătat și i-a închis în casă

catuse politie

Noi detalii ies la iveală în cazul celor 2 copii de 11 și 13 ani violați de către un individ pe care-l cunoșteau, în orașul Galați. Bărbatul i-a îmbătat și i-a închis în casă.

Potrivit IPJ Galați, poliția a fost sesizată luni de instructorul de serviciu al unei case de tip familial, din orașul Galați, că doi copii instituționalizați, de 11 și 13 ani, ar fi închiși în apartamentul unui bloc, fără posibilitatea de a ieși, scrie mediafax.ro.

Citește și: SCENE TERIBILE Doi copii de 11 și 13 ani, de la un centru de plasament, au fost violați de un individ: Bărbatul abuzase și alți copii

Cei doi copii au fost scoși din locuință printr-o fereastră a apartamentului, cu ajutorul pompierilor, scrie mediafax.ro.

Polițiștii au stabilit că cei doi copii au plecat voluntar, duminică, din centrul de plasament și ar fi rămas peste noapte în apartamentul respectiv, împreună cu un bărbat, de 32 de ani, pe care-l cunoșteau. Dimineață, acesta ar fi plecat și ar fi încuiat ușa, iar cei doi copii, rămași în locuință, au sunat instructorul casei de tip familial, povestindu-i situația în care se aflau.

În continuare, s-a stabilit că, în cursul nopții de 14/15 noiembrie, bărbatul le-a dat copiilor alcool, după care ar fi întreținut cu aceștia raporturi sexuale.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Galați a dispus arestarea preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Conform unor surse din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Galați, cercetările continuă, în condițiile în care anchetatorii au informații că individul ar mai fi molestat și alți copii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.