Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii noi din dosarul lui Traian Berbeceanu: Ce propun magistrații

traian berbeceanu

Dosarul în care fostul comisar şef al BCCO Alba, Traian Berbeceanu, a fost trimis în judecată de DIICOT, ar putea fi conexat cu dosarul în care au fost trimişi în judecată de către DNA anchetatorii săi, respectiv Ioan Mureşan, Nicolae Cean şi Alin Muntean.

Propunerea a venit din partea preşedintelui completului de magistraţi care judecă dosarul anchetatorilor lui Berbeceanu, aflat pe rolul Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie. Potrivit reprezentantului Biroului de presă al ÎCCJ, asupra propunerii de conexare a dosarelor, magistraţii se vor pronunţa la termenul din 21 ianuarie. De menţionat este faptul că dosarul în care Berbeceanu a fost trimis în judecată se află pe rolul Tribunalului Bucureşti şi a intrat în judecata de fond, tot pentru luna ianuarie fiind fixat primul termen de judecată.

De asemenea, magistraţii ÎCCJ care judecă dosarul anchetatorilor lui Berbeceanu vor trebui să se pronunţe în aceste zile şi asupra cererilor făcute de comisar. Acesta a solicitat audierea în calitate de martori a Alinei Bica, fosta şefă DIICOT, a procurorului şef adjunct al DIICOT, Elena Hosu, cea care conduce în prezent interimar instituţia, dar şi a şefului Poliţiei Române, Petre Tobă, scrie www.mesagerulhunedorean.ro

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.