Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ȘOCANTE ies la iveală după masacrul de la Săpoca - Criminalul, explicații despre faptele oribile: 'Am văzut o păpușă în pat și am omorât păpușa'

Digi 24
Sapoca

Detalii șocante ies la iveală în legătură cu cele cinci decese de la Spitalul de psihiatrie de la Săpoca și rănirea altor opt persoane. Digi24 a aflat o parte din explicațiile date de bărbatul în vârstă de 38 de ani pentru faptele sale.

„Am văzut o păpușă în pat și am omorât păpușa”, asta ar fi spus autorul crimelor de la spitalul Săpoca, potrivit unor surse apropiate anchetei.

„Păpușa” la care se referă el ar fi, de fapt, bărbatul care sâmbătă noapte, la ora 1:45, a fost adus în salonul 206, în care era și autorul faptelor oribile, și pus în același pat, deși, conform declarațiilor date de ministrul Sănătății, erau paturi disponibile în spital.

Misterul femeii în roșu - Mama Luizei Melencu cere un ultim lucru: 'Trebuie să o căutăm pe această doamnă'

Potrivit informațiilor Digi24.ro, acest pacient se numără printre cele cinci persoane decedate.

Mai mult, surse apropiate anchetei spun că angajații spitalului Săpoca au auzit ce se întâmplă când deja acesta lovea cu stativul metalic pacienții din al doilea salon, de la numărul 207.

De altfel, acel stativ metalic cu care bărbatul i-a atacat pe pacienți se afla în camera agresorului, deși în mod normal ar fi trebuit lăsat pe hol. De exemplu, la un spital din apropiere, la Ojasca, există o cameră în care aceste instrumente sunt depozitate.

Un alt detaliu frapant este acela că o asistentă nu a intervenit de teamă, deoarece este însărcinată.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, la Spitalul de Psihiatrie Săpoca, bărbatul de 38 de ani a atacat mai mulţi pacienţi cu un stativ de perfuzii. Şi-au pierdut viaţa cinci persoane. Au fost răniţi opt pacienţi, în prezent fiind internaţi în unităţi medicale din Bucureşti.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.