Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii scandaloase din comanda vaccinurilor anchetate de DNA. Medicul Tudor Ciuhodaru: 'Asta este crimă cu premeditare!'

dr. Tudor Ciuhodaru

Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgenţă, a comentat, la Antena3 CNN, detaliile ținute ascunse de pe bonurile de comandă ale vaccinurilor care fac acum obiectul unei ample anchete a DNA în care sunt vizaţi fostul premier Florin Cîţu respectiv foștii miniștrii ai Sănătăţii Vlad Voiculescu şi Ioana Mihailă.

Potrivit documentelor aflate în ancheta DNA, reiese faptul că toți cei care semnau bonurile de comandă recunoșteau, de fapt, că au fost informați în legătură cu ineficacitatea totală a vaccinului COVID-19 sau de lipsa unei eficacități totale a acestuia și cu faptul că există efecte secundare necunoscute și evoluții în timp ce ele apăreau, detalii care le-au fost ascunse românilor de oficiali din Guvern care subliniau mereu în aparițiile lor publice că vaccinul este sigur şi nu există niciun risc.

Mai exact, în bonul de comandă pe care îl transmiteau Uniunii Europene ca să mai aducă niște milioane de doze de vaccin, la articolul I punctul 4 se menţionează că: statul membru participant confirmă că vaccinul și materialele cu privire la vaccin și componentele conștiente ale acestuia se dezvoltă rapid ca urmare a circumstanțelor de urgență privind pandemia de COVID-19 și vor continua să fie studiate după furnizarea vaccinului de către statele membre participante, în conformitate cu acest acord. Statul membru participant confirmă că eficacitatea și efectele pe termen lung ale vaccinului nu sunt cunoscute în prezent și este posibil să existe afecte, efecte adverse ale vaccinului care nu sunt cunoscute în prezent".

"Este crimă cu premeditare!"

Întrebat despre aceste date, Tudor Ciuhodaru, medic primar medicină de urgenţă a spus:

"Asta combinată cu acel pașaport verde digital este crimă cu premeditare, din punctul meu de vedere. Este incredibil, și spuneam de la început acest lucru, că o astfel de strategie nu poate fi aplicată atunci când este vorba viața oamenilor și am avut din nou dreptate. Țineți minte când vorbeam la începutul pandemiei de acele teste serologice care au fost abordate pe toate direcțiile posibile și de o nouă strategie apropo de abordarea acestei pandemii?

Singurele care au rămas la ora actuală, după pandemie, valabile în spitalele din întreaga lume și din România, sunt testele serologice.

Mă mai uitam și la partea de gratuit și spuneam de la început că mie îmi este frică atunci când guvernanții spun că ne oferă ceva gratuit și nu aflasem că dl. Cîțu are vreo tiparniță de bani acolo pe la minister.

"Orice pacient are dreptul să știe și aceste efecte secundare"

Orice pacient are dreptul să știe și aceste efecte secundare. Până la urmă, ar trebui să fie o chestiune de opțiune personală, indiferent de tipul de medicație sau soluția terapeutică pe care i-o oferi. Și mai țineți minte că este acel articol 13 din legea drepturilor pacientului din România, în așa fel încât poți să refuzi său să accepți o anumită procedură medicală.

Iar în contextul în care spuneam că acel pașaport vede digital, este o hârtie goală de conținut verde, de-l vedem acuma că a fost de la frig, de la foame, ne-a fost condiționată întreaga viață de la lagăr la pământ, la mormânt, de la accesul în spitale.

Mai țineți minte acel pașaport verde, care, evident, nu însemna decât faptul că te-ai vaccinat, că în rest puteai să fii vaccinat şi neimunizat.

Iar, din păcate, când vorbim despre viețile oamenilor nu te poţi juca pe așa ceva. Românii aveau dreptul să știe că există și posibile efecte secundare, că nu se cunosc toate efectele pe termen lung. Până la urmă, era firesc dacă spuneați de o medicație nouă introdusă, iar în aceste condiții omul să aibă opțiunea de a alege", a spus dr. Tudor Ciuhodaru la Antena 3 CNN.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.