Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii șocante ale crimei sălbatice din București: administratora blocului a fost ucisă sub privirile vecinilor. Bărbatul a fost arestat preventiv

breaking news stiripesurse.ro

Judecătorii au emis mandat de arestare preventivă, vineri, pe nunele bărbatului care joi seară a înjunghiat-o pe administratoarea unui bloc din sectorul 2 al Capitalei. Pe trupul victimei, medicii legişti au găsit 25 de urme lăsate în urma înţepăturilor cu cuţitul. Arma folosită la comiterea crimei a fost găsită la agresor, informează News.ro.

Tribunalul Bucureşti a emis, vineri mandat de arestare preventivă pe nunele bărbatului în vârstă de 57 de ani care a înjunghiat-o, sub privirile a doi martori, pe administratoarea blocului în care acesta locuia.

Cum s-a ajuns la crimă

Primele date din anchetă indică faptul că bărbatul şi femeia care ţinea evidenţa asociaţiei de locatari aveau neînţelegeri mai vechi.

„La data de 28.03.2024, în jurul orei 19:15, pe fondul unei situaţii conflictuale anterioare, inculpatul s-a înarmat cu un cuţit, s-a deplasat în camera administraţiei blocului în care locuia, situat în mun. Bucureşti, sector 2, şi i-a aplicat victimei (administratora în vârstă de 55 de ani a imobilului) multiple lovituri de cuţit în zona toraco-abdominală şi în zona braţelor, provocându-i numeroase plăgi care au dus la deces”, informează Parchetul d epe lângă Tribunalul Capitalei.

Cuţitul folosit la crimă a fost găsit asupra suspectului. Pe corpul femeii au fost găsite 25 de urme de înjunghiere.

„Unul din cei doi martori oculari a apelat numărul de urgenţă 112, iar echipajele medicale sosite la faţa locului au constatat decesul victimei. Inculpatul a fost depistat în imobil, având asupra sa cuţitul cu care săvârşise fapta. Trupul victimei a fost transportat la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”, iar autopsia efectuată în dimineaţa de 29.03.2024 a relevat peste 25 de plăgi produse prin lovire cu cuţitul”, precizează anchetatorii.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.