Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii ŞOCANTE ies la iveală. Cine este AGRESORUL poliţistului din trupele speciale

romaniatv.net
agresor politist

Detalii şocante ies la iveală despre bărbatul care a atacat un poliţist în timpul unor percheziţii la Rădăuţi. Bărbatul a fost arestat în iulia 2016 pentru trafic de droguri, ulterior fiind plasat sub control judiciar, până în octombrie 2017. Poliţistul din trupele speciale participa la o acţiune a Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva, fiind efectuate opt percheziţii.

Citeşte şi: Fost ministru al Finanţelor, reacţie FURIBUNDĂ pe modificările aduse pilonului II de pensii

Potrivit Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), marţi dimineaţă, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva au desfăşurat o acţiune pentru destructurarea unei grupări infracţionale, fiind efectuate opt percheziţii domiciliare.

La una dintre locuinţele percheziţionate, în Rădăuţi, una dintre persoanele vizate a atacat şi rănit, cu o sabie, unul dintre angajaţii Serviciului pentru acţiuni Speciale Suceava, rănindu-l foarte grav la cap şi braţ.

Bărbatul în cauză a fost arestat, tot într-o cauză instrumentată de Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate Suceva, la data de 13 iulie 2016, pentru trafic de droguri, fiind ulterior pus în libertate sub control judiciar după 30 de zile, iar în octombrie 2017 a fost ridicat şi controlul judiciar, de către instanţa de judecată.

Potrivit România TV, ar fi vorba despre Alexandru Huțuleac, un bărbat considerat de procurorii DIICOT drept unul din principalii dealeri de droguri din zona Rădăuți.

Agentul şef adjunct de poliţie Sfichi Dan Ciprian, rănit în urma atacului, este în continuare la spitalul din Suceava. Agresorul a fost reţinut, fiind audiat de către anchetatori.

Citeşte şi: ONU dezvăluie care este alimentul VIITORULUI. Avantajele uimitoare, scoase la iveală de către specialişti .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.