Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii sordide despre atacul rușilor, la Kiev! Prăpădul de Ziua Copilului a venit cu 10 rachete Iskander

defenceview.in
rachete iskander

Forțele Aeriene ale Ucrainei au precizat că, în atacul lansat asupra Kievului în noaptea de miercuri spre joi, Rusia a utilizat 10 rachete de tip Iskander. Potrivit părţii ucrainene, invadatorii au tras rachete balistice și de croazieră. "În jurul orei 02:45, invadatorii au atacat, din nou, capitala Ucrainei, din direcția nord - regiunea rusă Briansk. Rușii au tras, în total, 10 rachete Iskander, scrie Rador.

Forțele de apărare antiaeriană au doborât toate țintele inamice - şapte rachete balistice Iskander-M și trei rachete de croazieră Iskander-K" - au detaliat Forțele Aeriene ale Ucrainei. În noaptea de 31 mai spre 1 iunie, armata rusă a continuat seria de atacuri masive asupra capitalei urainene. Explozii s-au auzit în mai multe cartiere ale oraşului, iar autorităţile au anunţat că a fost activată apărarea antiaeriană.

Fragmente de rachete doborâte au căzut în trei cartiere ale Kievului. În cartierul Desniansk, trei persoane au fost ucise, autorităţile precizând că este vorba despre doi adulți și un copil. Martorii au relatat că oamenii au murit în drum spre un adăpost, care, în cele din urmă, s-a dovedit a fi închis. În cartierul Dnipro, de asemenea, au fost raportate distrugeri și persoane rănite.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.