Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii terifiante ale odioasei crime de la Mamaia: urmele de pe trupul bărbatului i-au șocat până și pe medicii legiști

politia nu treceti

Suspectul crimei din Mamaia a fost prins de către politiști. Acesta ar fi un bărbat de 49 de ani, care l-a ucis cu sânge rece pe administratorul bazei Neptun, din Mamaia. Conform surselor din anchetă, bărbatul de 49 de ani și-a înjunghiat victima de mai multe ori și apoi i-a dat foc. Trupul bărbatului prezenta și urme de violență, semn că ar fi avut loc și o altercație fizică înaintea crimei.

Cuțitul criminalului a fost găsit lângă cadavru, în magazinul din incinta terenurilor sportive.

Potrivit primelor concluzii, bărbatul avea mai multe lovituri de cuțit și arsuri pe corp. Criminalul l-ar fi incendiat intenționat ca urmele sale să nu fie găsite și a fugit imediat după comiterea faptei oribile, informează Realitatea.net.

Potrivit presei locale, bărbatul ucis avea grijă de baza sportivă cu terenurile de tenis, iar fiica acestuia este administratorul centrului.

Detaliile oferite de polițiști

„În noaptea de 26 spre 27 iulie a.c., polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale au depistat un bărbat, de 49 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de omor. În seara de 25 spre 26 iulie a.c., acesta ar fi omorât un bărbat, de 69 de ani, în incinta unei baze sportive din stațiunea Mamaia”, a informat IPJ Constanța.

Bărbatul a fost încarcerat pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, urmând ca joi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, cu propunere legală.”.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.