Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Cum a acționat criminalul care și-a TRANȘAT și INCENDIAT prietenul. Detalii TERIFIANTE de la crima din Constanța

bz-berlin.de
crima germania

Poliţiştii l-au reţinut luni seara, în baza unei ordonanţe, pe unicul suspect în cazul crimei din localitatea Istria, faptă comisă la sfârşitul săptămânii trecute în timpul unei dispute violente între doi prieteni aflaţi sub influenţa alcoolului, a informat printr-un comunicat de presă Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Acxinte Plăvan, în vârstă de 62 de ani, din localitatea Istria, cercetat pentru omor, a fost reţinut în baza ordonanţei emisă de procurorul de caz, urmând ca marţi să fie prezentat Tribunalului Constanţa cu propunere de arestare preventivă.

Pe 11 decembrie, autorităţile au descoperit piciorul secţionat şi carbonizat al unui bărbat iar apoi, extinzând cercetările, a fost găsit întregul cadavru al acestuia, îngropat în curtea casei în care locuia împreună cu principalul suspect al crimei.

Citește și: VIDEO SCANDAL MONSTRU cu Grigore Leșe, pe scena din satul natal: Și-a pierdut cumpătul, a plecat din sală și a REFUZAT să mai cânte

Anchetatorii au stabilit că victima a fost ucisă şi apoi incendiată, principalul suspect fiind Acxinte Plăvan. În urma cercetărilor s-a stabilit că, la sfârşitul săptămânii trecute, între bărbatul omorât, în vârstă de 49, şi agresorul său a izbucnit un conflict pe fondul consumului de băuturi alcoolice.

"La un moment dat, criminalul ar fi luat un topor cu care l-a ucis pe celălalt după care a dat foc cadavrului, iar apoi l-a îngropat în curtea casei", se arată în comunicatul IPJ.

Trupul neînsufleţit a fost găsit de câinii din gospodărie, aceştia reuşind să rupă un picior din cadavru, pe care l-au dus pe câmp, unde a fost găsită de un localnic care a anunţat autorităţile.

Citește și: Ministrul Muncii a EXPLODAT pe tema banilor de pensii: Nu este legea nici a Olguţei Vasilescu, nici a lui Marius Budăi

Investigaţiile continuă pentru a se stabili cu exactitate şirul evenimentelor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.