Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO SCANDAL MONSTRU cu Grigore Leșe, pe scena din satul natal: Și-a pierdut cumpătul, a plecat din sală și a REFUZAT să mai cânte

Grigore Leșe a făcut scandal în urmă cu câteva zile la Târgu Lăpuș, localitatea lui natală! El a fost invitat pentru a susține un spectacol cu ocazia comemorării eroilor martiri care au un monument ridicat în oraș.

Pentru că o femeie a intrat în sala de spectacol imediat după ce Leșe și-a început recitalul, a refuzat să mai cânte.

Citește și: Mihai Gâdea a vorbit! Care este motivul pentru care Carmen Iohannis a refuzat să se prezinte la audieri

Apoi a făcut un adevărat circ în fața spectatorilor, care l-au rugat să cânte în continuare. În timp ce își acorda fluierul, o femeie a intrat în sală și Leșe s-a arătat extrem de deranjat, iar ceea ce a urmat este șocant. Episodul e cu atât mai uluitor cu cât Leșe este și profesor universitar, dar și realizator de emisiuni la TVR 1.

”Gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, am spus să închideți ușa! A intrat doamna, la revedere, plecăm! Asta este! Nu, nu. Gata, gata! E disciplină, gata, gata, disciplină! Puteți să înjurați, să scrieți unde vreți, nu mă interesează. Eu am spus ceva! Gata, gata, la revedere! Îmi pare foarte rău, nu ne jucăm! Poate să vină mama aici, poate să vină Hristos! Eu am pus niște condiții!”, au fost replicile lui Leșe pe care le-a rostit într-o criză de nervi.

Citește și: Ilie Năstase, scandal cu un actor de talie mondială în Capitală! De ce s-a aprins multimilionarul

Grigore Leșe nu este la primul derapaj de acest gen. La fel a făcut în urmă cu trei ani, la Toronto, într-o biserică pentru românii de peste Ocean. După ce a întârziat nepermis de mult la propriul concert, acesta a refuzat să cânte din cauză că un copil a plâns în timp ce el se desfășura pe scenă.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.