Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii terifiante despre atacatorul din Franța. Autoritățile germane l-au expulzat din țară din cauza comportamentului său

Stirile ProTV
Cherif Chekatt, atacator franța

Cetăţeanul francez considerat autorul atacului de marţi seara de la Strasbourg a fost închis în Germania în 2016 şi în 2017 pentru furt şi anul trecut a fost expulzat în Franţa, a declarat miercuri o purtătoare de cuvânt a Biroului pentru anchete penale al poliţiei germane, BKA, transmite Reuters, relatează Agerpres.

Suspectul în vârstă de 29 de ani este cunoscut de autorităţile franceze ca fiind islamist radicalizat, a menţionat purtătoarea de cuvânt.

Citește și: Klaus Iohannis a SEMNAT - Două legi importante au fost promulgate de șeful statului

Aceasta a mai precizat că autorităţile germane cooperează îndeaproape cu cele din Franţa în acest caz, în contexul operaţiunii de amploare lansate pentru capturarea suspectului, care a reuşit totuşi până acum să se sustragă arestării.

Procurorii francezi au anunţat că tratează incidentul drept un act de terorism. Suspectul, identificat de autorităţile franceze drept Cherif Chekatt, se afla pe o listă cu persoanele care prezintă risc pentru securitatea publică, dar avea de asemenea un istoric legat de infracţiuni fără caracter terorist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.