Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii TERIFIANTE despre atacul împotriva musulmanilor din California. Avocatul a recunoscut: 'A fost făcut în mod clar consecinţa unor tulburări mentale'

bbc.com
atac sua club

Un bărbat care a intrat cu maşina în pietoni şi a rănit opt persoane a fost acuzat că a făcut acest lucru întrucât părea să fie vorba despre musulmani, a anunţat poliţia californiană, relatează AFP, informează News.ro.

Citește și: Criza economică ia amploare în Venezuela: Nicolas Maduro DUBLEAZĂ salariul minim din cauza hiperinflației

Bărbatul, identificat drept Isaiah Peoples, în vârstă de 34 de ani, este vizat de o anchetă cu privire la tentativă de omor în circumstanţe agravante ale unui mobil rasist, a precizat poliţia din Sunnyvale, în apropiere de San Francisco.

”Există noi probe, potrivit cărora Peoples şi-a vizat în mod intenţionat victimele, din cauza rasei şi convingerii că erau musulmane”, a declarat într-o conferinţă de presă un poliţist, Phan Ngo.

Citește și: Gafă MONUMENTALĂ făcută de poliția din Sri Lanka: poza unei americane, pusă din greșeală între cele ale suspecților de la atacuri

Potrivit presei locale, trei membri ai unei familii, un tată, fiul şi fiica sa se află între cei opt pietoni răniţi marţi.

Niciun detaliu nu a fost dezvăluit despre religia sau naţinalitatea victimelor.

Avocatul lui Isaiah Peoples a declarat că accidentul este ”în mod clar consecinţa unor tulburări mentale” şi că cere ca clientul său, un fost militar care pare să sufere de stres posttraumatic să primească un tratament adecvat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.