Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii terifiante din cazul Caracal - Gheorghe Dincă povestește ce a făcut cu Alexandra Măceșanu

gazetanoua
Gheorghe Dinca

Gheorghe Dincă, ucigașul din Caracal care a îngrozit o țară întreagă a dezvăluit cum le-a violat și ucis pe Luiza Melencu și Alexandra Măceșanu, potrivit Digi24.ro. Anchetatorii spun că fetele aveau același profil: amândouă erau vesele și joviale și au intrat în conversație cu Dincă - momentul declanșator ca acesta să nu își poată stăpâni impulsurile sexuale.

Anchetatorii spun că față de Alexandra, Gheorghe Dincă avea sentimente diferite de prima victimă, Luiza.

Dupa patru luni de la prima crimă, în 24 iulie îi cade victimă o altă fată. Alexandra Măceșanu în vârstă de 16 ani e văzută de Dincă în timp ce stătea la ocazie. Deși se afla pe sensul opus de mers, întoarce mașina 200 de metri și se oferă să o ducă pe fată în oraș.

Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am crezut în mintea mea că am găsit o parteneră de sex și am început să mă înfierbânt.”

La fel cum și-a ademenit prada în aprilie, procedează și acum. Îi oferă Alexandrei 50 de lei pentru a întreține relații sexuale. Fata refuză, moment în care se gândește să o răpească. O leagă pe bancheta din spate și o duce acasă.

CITEȘTE ȘI: Un Crăciun fără stres – Cum să te organizezi pentru a avea uşor o casă curată

Acolo fata este agresată sexual chiar în ziua în care a fost răpită. A doua zi (25.07.2019), Dinca își bea cafeaua la ora 6:00, în timp ce victima sa era legată de pat. Fata îi spune de dimineață că o doare capul și burta și că ar avea nevoie de medicamente. Dincă se oferă să meargă să îi cumpere.

Dincă, despre Alexandra Măceșanu: „Am legat-o la picioare cu o ață, dar am luat și un lanț și sârmă și am legat-o din nou cu lanțul de picioare lăsând între 50 de centimetri după care am legat lanțul de patul metalic”.

Dincă se întoarce din oraș. Cumpără și o cartelă telefonic, de pe care o apelează pe mama Alexandrei și se recomandă ca ginerele ei. Apoi telefonul îl dă unor copii să se joace cu el.

Când s-a întors, la 12.00, o găsește pe Alexandra dezlegată. O vede cu telefonul, Alexandra nu știe să îi spună ce e cu telefonul.

Dincă, mărturii din dosar: „Am lovit-o destul de tare, căzând jos, lovindu-se cu capul de ciment - dar nu mai aveam control. Am realizat că am omorât-o.”

Intră în panică și o învelește pe fată cu husa de pe pat, apoi se gândește să scape de cadavru la fel cum a făcut în cazul Luizei.

Dincă, mărturii din dosar: „Am mers la butoi și am așezat scândurele deasupra sitei, am mers la Alexandra, am învelit-o cu o husă de pat, am ieșit pe ușă, am luat-o la umăr cu picioarele în față. Ajungând la butoi, am băgat-o. (…) Am adăugat pe foc o plasă de plastic ce avea în ea 2-3 kilograme de vaselină. Iar ultima dată, o bucată de carton bituminat din acela gros. Telefonul pe care l-a atins Alexandra și tot ce era atins de ea, le-am pus pe foc.”

Încrisurile lui Gheorghe Dincă se încheie în ziua de 26 iulie, când la ora 6:00 își amintește că l-a trezit zgomotul câinilor care anunțau mascații.

Claudiu Lascoschi, avocatul lui Gheorghe Dincă: „Starea lui diferă de la o zi la alta, el regretă ce a făcut regretă foarte mult, este spășit.”

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.