Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Detalii tulburătoare despre cazul Dankăi, fetița dispărută în Serbia: Două românce ar fi răpit copila

Kanal D
danka

Detalii tulburătoare ies la iveală în cazul dispariției Dankăi, fetița în vârstă de 2 ani din Serbia, care este așteptată cu disperare de către părinți acasă. Conform informațiilor, copila ar fi fost răpită de două femei de origine română, iar ultima dată a fost văzută în orașul Viena.

Danka Ilic, o micuță în vârstă de doar 2 ani, a fost dată dispărută acum o săptămână din localitatea Banjsko Polje, din Serbia. Informațiile recente sugerează că ar fi fost răpită de două femei de origine română și că ultima dată a fost văzută în orașul Viena. Această situație a declanșat o amplă operațiune de căutare, iar autoritățile din Serbia și Austria sunt implicate în investigații intense pentru a o găsi pe fetiță în siguranță.

Pe 31 martie, poliția din Viena a primit un videoclip scurt prin e-mail, care prezenta cele două femei de origine română plimbându-se pe străzile orașului însoțite de Danka. Cu toate acestea, ancheta este în desfășurare, conform informațiilor publicate în publicația muntenegreană Vijesti.

Markos Vitrich, un reprezentant al poliției locale din Viena, a declarat că încă nu există date concludente și că investigația este în curs de desfășurare.

Cu toate acestea, autoritățile depun eforturi considerabile pentru a identifica și localiza cele două femei de origine română.

Potrivit relatărilor corespondentului RTS, televiziunea publică sârbă, autoritățile sunt acum în căutarea celor două femei, iar principalul obiectiv este de a stabili dacă acestea au traversat granița către Ungaria sau România. De asemenea, există suspiciuni cu privire la modul în care videoclipul cu Danka și cele două femei a ajuns la poliție.

Danka a fost adăugată pe lista persoanelor dispărute de către Interpol

Ambasada Serbiei la Viena a făcut un apel către publicul larg pentru a furniza orice informații relevante care ar putea contribui la găsirea și aducerea ei în siguranță, conform Sarajevo Times.

Danka are părul castaniu, ochi căprui și o înălțime de aproximativ 85 de centimetri. Ultima dată când a fost văzută, purta pantaloni violet și o jachetă verde măsline, iar părul îi era prins într-o coadă de cal.

 

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.