DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play Windows Phone Store
CELE MAI NOI ȘTIRI ȘI ALERTE BREAKING NEWS: ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Detectivii particulari pot întocmi rapoarte de Due Diligence. Cum îți pot ajuta acestea business-ul

detectiv

În mediul business, cunoașterea concurenței s-ar putea să fie rețeta perfectă a succesului. Cum poți face acest lucru fără ca ceilalți să știe? Cu ajutorul rapoartelor Due Diligence. Acestea pot fi întocmite de detectivii particulari și sunt echivalentul unei investigații, audit sau a unei reviziuni efectuate asupra firmelor ce îți sunt concurente.

E foarte simplu, atunci când colaborezi cu cine trebuie, să îți studiezi îndeaproape concurența. Dacă nu faci acest lucru, nu vei ști niciodată dacă aceștia sunt mai presus decât tine și, cel mai important, cu ce anume. Hai să discutăm mai pe larg despre rapoartele Due Diligence și despre cum îți poate fi de folos un detectiv particular.

Ce va urmări detectivul particular în întocmirea raportului Due Diligence?

Rămâi focusat asupra succesului business-ului tău și lasă profesioniștii în domeniu să își facă treaba! În cazul în care ai nevoie de un raport Due Diligence transparent și corect, apelează cu încredere la un detectiv particular din orașul tău!

Acesta, în timpul întocmirii raportului, va urmări:

●     situațiile financiare anuale ale companiei vizate. Mai exact, situația contului de profit și pierdere, bilanț, dar și situația fluxului de numerar;

●     istoric și opțiuni la bursă;

●     notele explicative ale situațiilor financiare;

●     rapoartele de comparație cu firmele concurente și reperele din industrie.

De ce va face detectivul particular toate aceste investigații? Pentru a obține pentru tine următoarele informații despre concurență:

●     venitul, profitul și tendințele de creștere;

●     datoriile firmei pe termen lung și pe termen scurt;

●     riscurile financiare la care se supune compania vizată.

Ce trebuie să faci tu în tot acest timp? Să creezi strategii și mai puternice de evoluție. Trebuie să fii cu un pas înaintea concurenței, iar detectivul particular, cu ajutorul raportului Due Diligence, te poate ajuta!

Cum va arăta în final raportul Due Diligence întocmit de un detectiv particular?

Inițial, redactarea unui raport Due Diligence poate părea un proces de-a dreptul complicat. Lasă totul în mâna unui profesionist - detectivul particular cu siguranță nu este la primul raport de acest fel, așadar știe cel mai bine ce are de făcut.

Raportul Due Diligence nu va conține toate informațiile culese. Ar fi aproape imposibil să fie trecute pe hârtie. Detectivul particular ți le va verbaliza atunci când va veți întâlni.

Dacă ești CEO-ul unei companii, cu siguranță nu ai timp să parcurgi hârtii scrise neclar. Stai fără nicio grijă! Detectivul particular va folosi un scris clar și concis în realizarea raportului. În acest fel, îți va fi super ușor să parcurși informațiile.

De asemenea, de cele mai multe ori, detectivii particulari întocmesc rapoarte Due Diligence după un șablon special creat în acest sens.

Cât despre veridicitatea informațiilor din raportul Due Diligence întocmit de detectivul particular, fii sigur că aceste sunt recitite și revizuite în mod constant. La tine vor ajunge doar informațiile importante, a căror corectitudine este de 100%.

Raportul Due Diligence poate dicta viitorul business-ului tău. Ia întocmirea sa în calcul și apelează în acest sens la profesioniști în domeniu, așa cum sunt detectivii particulari.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.