Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deţinătoarea Cupei Chinei, Shandong Luneng, a fost exclusă din actualul sezon al Ligii Campionilor Asiei

Deţinătoarea Cupei Chinei, Shandong Luneng, a fost exclusă din actualul sezon al Ligii Campionilor Asiei, după ce Confederaţia asiatică de fotbal (AFC) a retras licenţa clubului din competiţiile continentale din cauza datoriilor financiare importante, transmite Reuters, potrivit Agerpres.

Shandong, care în finala Cupei Chinei a învins echipa antrenorului român Cosmin Olăroiu, Jiangsu Suning, urma să facă parte din Grupa J a Ligii Campionilor, alături de Port FC (Thailanda), Kitchee (Hong Kong) şi câştigătoarea unui play-off. Meciurile din faza grupelor sunt prevăzute să înceapă în luna aprilie, primele etape urmând să se desfăşoare în locuri centralizate din cauza pandemiei de coronavirus.

Citește și: VIDEO | Clotilde Armand a descoperit că e greu să fii primar: 'Trebuie nu ştiu câte voturi pentru a face o mică investiţie'

AFC a precizat într-un comunicat că echipei Shandong Luneng i-a fost retrasă licenţa de participare în Liga Campionilor pentru neîndeplinirea cerinţelor din regulamente privind plata datoriilor restante, iar locul clubului chinez va fi alocat în concordanţă cu manualul competiţiilor de club ale fotbalului asiatic.

Reprezentantele Chinei în Liga Campionilor au rămas Jiangsu Suning, campioana en titre, Guangzhou Evergrande, calificate direct în faza grupelor, în timp ce Beijing Guoan va juca un meci de calificare la mijlocul lunii aprilie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.