Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

FOTO Deținutul condamnat pentru OMOR, care evadase din spitalul Craiova, a fost prins: LOCUL INCREDIBIL în care se ascundea

Deținutul care a evadat vineri dimineața din Spitalul Județean de Urgență Craiova a fost prins de polițiștii de la Penitenciar. Bărbatul de 53 de ani se ascundea într-un canal din spatele spitalului.

Ion Soreanu, condamnat la 10 ani de închisoare pentru omor, se afla internat în SJU Craiova din data de 7 martie, conform Mediafax.

Citește și: Noi MĂRTURII despre crimele de la spitalul din Sibiu: Angajații ATI mizau pe internații fără aparținător

Potrivit directorului medical al SJU Craiova, Cristina Geormăneanu, în această dimineață, în jurul orei 6.00, asistentele medicale care au mers să administreze tratamentul pacienților au descoperit că deținutul nu mai era în salon. Bărbatul era păzit de un agent de la Penitenciarul Pelendava, însă polițistul stătea pe hol.

Surse din anchetă spun că inițial bărbatul ar fi încercat să coboare pe o frânghie improvizată. Nu ar fi reușit, așa că ar fi ieșit pe un geam alăturat, ar fi sărit pe o pasarelă, de la etajul doi până la etajul unu, apoi ar fi coborât pe scări, până la parter.

content-image

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.