Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Deva, cetatea gimnasticii

facebook.com
lot gimnastica

Deva are o Cetate medievală cu care se mândreşte. Dar Deva este ea însăşi o cetate. Cetatea gimnasticii. La Deva s-au format mari campioane şi mari caractere. La Deva au lucrat cu gimnastele cei mai mari antrenori din ţară. Candidatul PNL la Primăria Municipiului Deva, Petru Mărginean, este un susţinător al sportului şi performanţei.

„La şcoala sportivă de la Deva se antrenează şi învaţă, în prezent componentele Lotului Naţional de Junioare al României. Sunt antrenate de buni profesionişti. Nicolae Forminte, Liliana Cosma, Florin Cotuţiu reuşesc să menţină în top gimnastica artistică la nivel de junioare. Beneficiază constant de sprijinul Primăriei Deva. Dorim să continuăm pe acceaşi linie. Prin intermediul Colegiului Naţional Sportiv „Cetate” Deva, oferim condiţii bune de cazare şi masă, condiţii bune de antrenament, transport la competiţii. Iar cu ajutorul sponsorilor sunt asigurate şi celelalte necesităţi de zi cu zi pe care le au sportivele de performanţă.”

Lotul Naţional de Senioare este aşteptat să revină la Deva. S-au făcut şi se vor face în continuare demersuri pentru reîntoarcerea lotului în sala olimpică de la poalele Cetăţii.

„Încurajăm şi susţinem performanţa, dorim să avem rezultate, dorim ca Deva să-şi păstreze statutul de fabrică de campioane. Noi, devenii, dorim ca toţi românii să se bucure de performanţele şcolii de gimnastică de la Deva. Lotul de senioare trebuie să revină aici. Deva este locul potrivit pentru antrenament şi şcoală. Cu antrenori buni, fetele vor reuşi să revină pe podiumurile competiţiilor internaţionale importante. Sigur, va fi mult de muncă. Va fi nevoie de pasiune şi determinare, va fi nevoie de implicarea tuturor. Dar vom reuşi împreună!”

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.