Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Devenii protestează faţă de o decizie anunţată de Victor Ponta

Primarul municipiului Deva, Petru Mărginean, este indignat de faptul că premierul Victor Ponta a promis în plină campanie electorală că va muta centrul de gimnastică de la Deva la Snagov.

“Domnule Prim – Ministru, să fiţi convins că nu ne veţi putea răpi niciodată simbolul nostru cel mai de preţ, gimnastica de performanţă! Acum vreţi să ne luaţi şi acest centru de pregătire, să ne luaţi bruma de mândrie care ne-a mai rămas, doriţi să transformaţi şcoala de la Deva într-o anexă a unui viitor centru de pregătire fără nicio tradiţie. Dacă ne luaţi gimnastica de la Deva ar fi ca şi cum ne-aţi lua aerul! Nu ştiu în baza cărei raţiuni aţi făcut această promisiune, domnule Prim-Ministru, Victor Ponta. Sper că nu aţi făcut-o doar în scopuri electorale! Pentru că această greşeală ar fi de neiertat“, sunt doar câteva rânduri din scrisoarea deschisă adresată de edilul Devei premierului Victor Ponta, scrie hunedoaralibera.ro.

În cadrul unei conferinţei de presă susţinută marţi la Deva, Petru Mărginean a declarat că nu este normal ca totul să se învârtă în jurul capitalei ţării. Edilul îl acuză pe premier că, deşi a vizitat judeţul Hunedoara, nu s-a arătat deloc interesat de lotul de gimnastică din Deva. Mai mult decât atât, potrivit primarului Devei, promisiunea de mutare a centrului de pregătire de la Deva la Snagov a fost făcută fără ca Ponta să se consulte cu autorităţile judeţene.

“Gimnastica nu este a lui Victor Ponta. Ar trebui să-i fie ruşine. De ani de zile, Federaţia Română de Gimnastică se bazează pe sportivele crescute la Deva, deşi guvernanţii nu s-au arătat aproape niciodată interesaţi de finanţarea bazei de aici”, a declarat primarului Devei, Petru Mărginean.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.