Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezamăgire la Dinamo. Preşedintele Consiliului de Administraţie este convins că nu se va mai face nimic la noul stadion

www.fanatik.ro
stadion Dinamo

Preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Dinamo, Alexandru David, a declarat, miercuri, la Digi Sport, că este convins că nu se va mai face nimic în privinţa noului stadion Dinamo, informează News.ro.

Citește și: Daniel Ghiță revine din nou în ring și luptă împotriva lui Petr Vondracek

"Parcă toate forţele universului s-au aliat ca să nu se facă acest stadion. Astăzi intervine Asociaţia Cicliştilor, mâine a bicicliştilor, poimâine cine ştie ce asociaţie mai apare. Am ferma convingere că nu se mai face nimic. Că se ratează şi investiţia de la compania naţională. O să vedem când o să se mai întâlnească vreodată Dinamo cu această oportunitate, de a-i finanţa Guvernul, prin Compania Naţională de Investiţii, un nou stadion. Pentru 2.000 de locuri în plus sau în minus, că înţeleg că acolo este marea problemă...”, a spus David.

El a precizat că ar trebui ca stadionul “să se facă ricum”. “Dar să se facă! Dacă nu se face, viitorul este aproape inexistent pentru ceea ce înseamnă Dinamo".

David a subliniat că proiectul noului stadion Dinamo trebuie să se concretizeze cât mai rapid. "Se ratează o şansă pe care nu ştiu când o vom mai avea. S-a găsit soluţia, să se facă pe velodrom, un stadion de 18.000, este foarte bun. Trebuie făcut, pentru ca la meciurile la care vom fi peste 18.000, să contractăm Arena Naţională", a adăugat el.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.