Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU Donald Trump RETRAGE SUA din Acordul de la Paris

Donald Trump nebun

Donald Trump a luat o decizie șocantă ce afectează întreaga omenire. Preşedintele american Donald Trump a decis să retragă SUA din Acordul de la Paris privind combatarea schimbărilor climatice, potrivit site-ului de ştiri politice Axios, care citează două surse neidentificate având cunoştinţă directă despre această decizie, transmite Reuters.

Axios scrie că la modalitatea concretă de retragere lucrează o echipă mică din care face parte şi şeful Agenţiei pentru Protecţia Mediului (EPA), Scott Pruitt.

Citește și: SCANDAL în Biserica Ortodoxă, la mănăstirea unde mai multe măicuțe au rămas însărcinate: Un călugăr a lăsat GRAVIDĂ o credincioasă / VIDEO

Membrii echipei vor hotărî dacă SUA vor iniţia o retragere completă şi oficială din Acord - un proces care ar putea dura 3 ani - sau vor ieşi din tratatul subsecvent al ONU referitor la schimbările climatice, un demers mai rapid, dar mai categoric.

Reuters aminteşte că, la recentul summit G7 din Sicilia, preşedintele Trump a refuzat să-şi afirme susţinerea faţă de Acordul de la Paris, declarând că are nevoie de timp suplimentar pentru a lua o decizie. El a transmis ulterior pe Twitter că îşi va anunţa decizia în cursul acestei săptămâni.

Citește și: Decizia INCREDIBILĂ luată de călugărul care a lăsat GRAVIDĂ o enoriașă

Acordul de la Paris, încheiat în noiembrie 2015, vizează limitarea creşterii temperaturii globale sub pragul de 2 grade C comparativ cu nivelurile preindustriale.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.