Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru în Neamț: Spitalul de Pediatrie și zeci de curți au fost inundate în urma unei ploi torențiale

ISU
inundații

Pompierii din judeţul Neamţ intervin, marţi seară, pentru scoaterea apei din zeci de curţi, subsoluri şi locuinţe din municipiul Piatra Neamţ şi din oraşul Roznov, zonele fiind inundate în urma unei ploi torenţiale, informează News.ro.

Citește și: VIDEO Inundațiile fac ravagii și la Iași: apa a ajuns la 30-40 de centimetri, iar traficul rutier este îngreunat

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, din cauza ploilor torenţiale de marţi seară, zeci de apeluri au fost primite în Dispeceratul ISU Neamţ pe numărul de urgenţă 112, majoritatea solicitărilor fiind din municipiul Piatra Neamţ şi oraşul Roznov. Toate echipajele de pompieri intervin pentru evacuarea apei din curţi, subsoluri şi locuinţe.

Astfel, în municipiul Piatra Neamţ echipele de intevenţie acţionează în anexa Văleni, zona Cârlomanul, zona Ştrandului, acolo unde un drum este blocat din cauza unei viituri, pe strada Pictor Grigorescu, strada Petru Movilă, iar în oraşul Roznov sunt trei curţi inundate. Pompierii au precizat şi că se intervine cu un echipaj de pompieri cu motopompa pentru evacuarea apei din subsolul Spitalului Judeţean Neamţ - Secţia Pediatrie. De asemenea, în municipiul Piatra Neamţ va interveni şi un utilaj de la primărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.