Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU în Ucraina: Mai multe spitale pentru pacienții cu COVID-19 au fost deschise

coronavirus covid covid-19

Ucraina va deschide mai multe spitale pentru a accepta pacienţii cu COVID-19 pe fondul unei creşteri recente a numărului de infectări, a anunţat vineri guvernul, relatează Reuters.

Ucraina a înregistrat un număr record de 5.804 cazuri de COVID-19 în 24 de ore, a declarat vineri Consiliul naţional de securitate, în creştere de la un număr record de 5.397 de cazuri noi raportate joi, scrie agerpres.ro.

Citește și: Raed Arafat, mesaj de ultimă oră prin RO-ALERT! ‘Respectați măsurile sanitare pentru a nu vă pune viața în pericol’

Guvernul a afirmat într-un comunicat că premierul Denys Smygal i-a ordonat ministrului sănătăţii, Maksym Stepanov, să înceapă pregătirile pentru extinderea numărului de spitale pentru cazurile de coronavirus deoarece peste 20.000 din cele 31.927 de paturi sunt deja ocupate în ţară.

Ministrul a declarat că cel puţin 900 de pacienţi confirmaţi cu noul coronavirus au fost internaţi zilnic în spitale iar în anumite regiuni gradul de ocupare era de 100%.

Citește și: Mâine va fi protest în Capitală: ‘Falimentul bate la ușă! Frica va aduce foamete!’

Numărul zilnic de infectări a urcat la un nivel record pentru a treia zi consecutiv în Ucraina, numărul total de cazuri de COVID-19 ajungând la 250.538, dintre care 4.779 de decese, inclusiv 89 în ultimele 24 de ore.

Numărul total de pacienţi care s-au însănătoşit de la începutul pandemiei a fost de 110.650.

Citește și: Informația momentului! Un nou tratament folosit împotriva Covid-19, în spitalele din România! Face minuni pentru pacienții cu forme severe .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.