Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU la Campionatul de Viteză în Coastă din Brașov: Pilot şi spectatori, duşi de URGENŢĂ la spital

Mediafax
Accident Campionat Raliu

Un pilot de raliu și doi spectatori au fost răniți, duminică, la Campionatul de Viteză în Coastă din Brașov, după ce concurentul a pierdut controlul vehiculului și a lovit o mașină parcată pe marginea drumului, în care se aflau două femei, scrie Mediafax.

Citeşte şi: Liderul PNŢCD, Aurelian Pavelescu, CERTAT de fiul lui Ion Raţiu: 'Nu este cu nimic mai bun decât liderii PSD şi ALDE'

Accidentul s-a produs duminică pe Drumul Poienii, în județul Brașov, când unul dintre piloţi a pierdut controlul maşinii şi a intrat într-un autoturism oprit pe marginea drumului.

Citeşte şi: Primarul care a criticat mitingul colegilor săi din PSD: 'Eu am treabă cu gaşca asta care acum a capturat partidul'

"Pe DN1 E, zona Warthe, a avut loc un eveniment rutier. Un concurent a pierdut controlul asupra direcției de mers, intrând în coliziune cu un alt autoturim care se afla parcat pe marginea carosabilului. În urma evenimentului a rezultat vătămarea corporală a concurentului și a doi spectatori care se aflau în interiorul autoturismului acroșat. Victimele au fost preluate de către ambulanță", a declarat, corespondentului MEDIAFAX, Ionuț Marin, purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov.

Ambulanţa a preluat atât pilotul, cât şi două femei aflate în maşina lovită.

Pilotul care a provocat accidentul participa la cea de-a treia etapă a Campionatului Naţional de Viteză în Coastă Dunlop 2018, care s-a desfășurat la Brașov.

Sâmbătă, un alt pilot din Timișoara a fost rănit la gleznă, după ce, la antrenamente, s-a oprit cu mașina într-un stâp de iluminat de pe marginea traseului.

Potrivit Federației Române de Automobilism Sportiv, 89 de piloți s-au înscris la cea de-a treia etapă din Campionatul Național de Viteză în Coastă Dunlop, Trofeul Total, care se desfășoară în acest weekend la Brașov.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.