Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU la ANAF! Ministrul Eugen Teodorovici i-a BLOCAT pe directori în birouri, din cauza slabei colectări: Se anunță o 'ADEVĂRATĂ TRAGEDIE'

Inquam Photos / Octav Ganea
eugen teodorovici

E dezastru mare la ANAF! Asta o spune chiar un fost șef al Agenției, Gelu Diaconu, cel care ar fi aflat detalii incredibile despre ce se întâmplă în interiorul instituției.

Diaconu susține că toți șefii ANAF au flost blocați, luni după-amiaza, în sediul instituției la ordinul ministrului Finanțelor, Eugen Teodorovici. Motivul: slaba colectare, mai ales la marii contribuabili, ramură condusă de nimeni altul decât Ionuț Mișa, chiar predecesorul lui lui Teodorovici.

Citește și: Cheltuieli URIAŞE la Primăria Capitalei: Pe ce se duc banii bucureştenilor-buget FABULOS cheltuit doar pe salarii

”De la ora 16.30, toți angajații cu funcții de conducere sunt blocați in birourile ANAF din dispoziția ministrului Teodorovici. Se pare ca e foarte supărat pe rezultatele la încasări care se profilează pe luna martie.

Situația “Z+2” (un indicator intern) arata astăzi foarte prost, cu o gaura mare la mari contribuabili, in parohia marelui strateg Misa!!!

Citește și: Andrei Gheorghe declanşează un SCANDAL IMENS în Biserică: Preoţii ‘s-au încăierat’ după slujba de sămbătă – acuzaţii dure

Domnule ministru, nu au angajații ANAF vreo vina fata de dezastrul adus asupra încasărilor de “revoluția fiscala”, pe care o tot ajustati săptămânal. Așteptați-va la ce este mai rău in semestrul unu, și ca efect al OUG 18 publicată vineri. Cât privește veniturile autorităților locale, acolo este o adevarata tragedie.

E aproape ora 21. Lăsați oamenii sa plece acasă! Măsurile comunistoide nu ajuta la imaginea dvs. de “reformator” din afara găștii lui Dragnea.”, e mesajul lui Gelu Diaconu.

Citește și: EXCLUSIV! (SURSE) Ce cunoscută bancă își ÎNGROAPĂ trecutul în luna iunie – Ar urma să DISPARĂ de pe piața locală .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.