Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru la CSM București: Deținătoarea cupei României la rugby este în pragul desființării

Gabriela Szabo

Semn de desființare a echipei de rugby CSM București? Directorul general al clubului, Gabriela Szabo, a făcut o ședință cu șefii secției și le-a transmis că marți va da un răspuns oficial, potrivit gsp.ro.

Sâmbătă, 10 august, CSM București urma să joace în prima etapă a Cupei României la rugby, echipa patronată de Primăria Capitalei fiind deținătoarea trofeului. Numai că, directorul general al clubului, Gabriela Szabo, nu a semnat hârtiile pentru înscrierea echipei la federație, în acest caz CSM București nefiind programată!

Starea de incertitudine de la secția de rugby a CSM continuă de luni bune. Managerul secției, Lucian Lorin și-a prezentat demisia, în locul său fiind numit Sandu Perpelea. Ședințe peste ședințe la clubul Primăriei București, dar lucrurile nu au găsit o cale de rezolvare.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. a publicat o poză cu Alexandra Măceșanu și își exprimă furia în cazul Caracal: 'Mi s-a strâns inima cât un purice'

CSM București ar fi trebuit să joace cu Dinamo București în prima etapă din Cupa României, ediția 2019-2020. Numai că, "tigrii" nu au mai fost programați de federație. Jucătorii așteaptă acum să vadă dacă până marți se va schimba ceva. Până marți, 13 martie, i-a anunțat Gabriela Szabo că trebuie să aștepte pentru a se lua o hotărâre în privința echipei.

Rămâne de văzut acum ce se va întâmpla cu echipa, mai ales că în acte, CSM București ar mai avea, se pare, doar cinci jucători legitimați! Fără antrenor, cu restanțe salariale mari, situația pare pecetluită!

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.