Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU la FCSB: Încă 3 fotbaliști sunt infectați, numărul total fiind de 13 - MM Stoica are COVID-19, Gigi Becali nu a mai fost văzut în public

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Gigi Becali

Secretarul general al Ligii Profesioniste de Fotbal, Justin Ştefan, a declarat, miercuri, pentru AGERPRES, că alţi trei jucători ai echipei FCSB au fost testaţi pozitiv la COVID-19.

"Astăzi am fost anunţat că s-au descoperit încă trei cazuri pozitive în rândul jucătorilor echipei FCSB. Este vorba despre o serie de teste făcute de tot lotul la Timişoara. Cei trei jucători se întorc la Bucureşti de la Timişoara. Direcţia de Sănătate Publică a fost anunţată despre aceste noi cazuri", a afirmat Ştefan pentru AGERPRES.

Citește și: Șerban Nicolae îl ia la mișto pe Nicușor Dan: ‘Ami pare rău la domni interlopi. DNA să vină să mă ia!’

Echipa FCSB a plecat ieri la Timişoara cu avionul în vederea deplasării spre Serbia, acolo unde joi va disputa meciul din turul 2 preliminar al Europa League cu formaţia FK TSC Backa Topola.

Gruparea FCSB a ajuns în total la 13 cazuri după ce marţi anunţa că în urma testelor efectuate înaintea partidei cu Backa Topola au fost înregistrate şapte rezultate pozitive la coronavirus.

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’

"FCSB anunţă că, în urma testării COVID-19 efectuate luni de către SYNLAB Romania, partener UEFA, înaintea partidei cu FK TSC Backa Topola, din preliminariile UEFA Europa League, au fost înregistrate 7 rezultate pozitive. Este vorba despre jucătorul Andrei Miron şi mai mulţi membri ai staff-ului: Anton Petrea (antrenor principal), Thomas Neubert (preparator fizic), Horea Codorean (preparator fizic), Sorin Cristof (kinetoterapeut), Bogdan Stoica (analist video) şi Marius Ianuli (team manager). Aceştia au fost izolaţi conform reglementărilor aflate în vigoare şi nu prezintă simptome", se menţiona în comunicatul de presă al FCSB de marţi.

MM Stoica este și el infectat, iar Gigi Becali nu a mai fost văzut în spațiul public, fiind bănuit că ar fi și el infectat.

Citește și: Codrin Ștefănescu, ieșire scandaloasă la adresa lui Nicușor Dan și Rareș Bogdan: ‘Oricât de mare ar fi mizeria, rahatul, șpaga, chiar nu contează!’

De la 12 iunie, când au fost reluate meciurile de fotbal, au fost confirmate mai multe cazuri de infectare cu COVID-19 la jucători şi angajaţi ai unor cluburi din Liga I (FC Dinamo, FC Botoşani, CFR Cluj, Universitatea Craiova, Politehnica Iaşi, Astra Giurgiu, FCSB, FC Argeş, UTA, Chindia Târgovişte, Viitorul Constanţa şi FCSB) şi Liga a II-a (Concordia Chiajna, Petrolul Ploieşti, ASU Poli Timişoara, Turris Oltul Turnu Măgurele, FC U Craiova 1948 şi Pandurii Târgu Jiu).

În rândul arbitrilor, în lotul pentru primele două eşaloane, au fost depistate până acum zece cazuri, persoanele în cauză fiind oprite de la delegări de Federaţia Română de Fotbal.

Citește și: Scenariu uluitor! Cum l-ar fi sabotat Klaus Iohannis pe Rareș Bogdan

Cele 13 cazuri de COVID-19 la FCSB:

Ovidiu Kurti - kinetoterapeut

Marius Popa - antrenor de portari

Anton Petrea - antrenor principal

Thomas Neubert - preparator fizic

Horea Codorean - preparator fizic

Sorin Cristof - kinetoterapeut

Citește și: Șerban Nicolae îl ia la mișto pe Nicușor Dan: ‘Ami pare rău la domni interlopi. DNA să vină să mă ia!’

Bogdan Stoica - analist video

Marius Ianuli - team-manager

Mihai Stoica - director sportiv

Andrei Miron - fundaș central

Darius Olaru - mijlocaș central

Florin Tănase - mijlocaș

Iulian Cristea - fundaș central

Citește și: Gheorghe Piperea: ‘Nu există pușcărie pentru toți. Dacă ar da măștile jos, nu i-ar băga nimeni la pușcărie’ .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.