Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU la Suceava: Unitatea mobilă pentru ATI s-a defectat! Ea a fost donată de afaceristul Ştefan Mandachi

Facebook
terapie intensivă

În unitatea mobilă aflată în proximitatea Secţiei de Boli Infecţioase din cadrul Spitalului Judeţean de Urgenţă (SJU) Suceava nu se mai internează pacienţi deoarece nu se mai poate asigura temperatura minimă necesară în incintă, a informat printr-un comunicat remis AGERPRES, marţi, de conducerea spitalului.

Sursa citată arată că decizia de a nu se interna pacienţi în unitatea mobilă, până la remedierea problemelor privind asigurarea încălzirii, a fost luată de conducerea SJU Suceava.

Citește și: Gabriela Firea, atac dur la adresa Guvernului Orban: ‘Degeaba dau ei vina pe ruși, chinezi, trumpiști, vina este doar la ei, pentru că au toată puterea’

Potrivit conducerii SJU Suceava, în cursul zilei de sâmbătă, 21 noiembrie, la instalaţia de încălzire a unităţii mobile a apărut o defecţiune tehnică, ceea ce a condus la scăderea temperaturii ambientale, fără a fi posibilă menţinerea unei temperaturi adecvate, constante, deşi în acest sens s-au căutat soluţii.

În aceste condiţii, conducerea unităţii sanitare, s-a întrunit în şedinţă operativă, în regim de urgenţă, ocazie în care a decis, pentru siguranţa pacienţilor, transferarea acestora în cadrul Secţiei de Boli Infecţioase şi iniţierea în regim de urgenţă a procedurilor de remediere a defecţiunii tehnice a instalaţiei de încălzire, fiind contactate structurile abilitate din cadrul C.O.S.U.

Citește și: Ana Birchall răstoarnă povestea renunțării la pensia specială, prin demisie: ‘Rog share, să se știe adevărul!’

Urmare a demersurilor iniţiate de C.O.S.U., în cursul zilei de luni, 23 noiembrie, reprezentantul firmei producătoare a fost prezent la faţa locului şi a dat asigurări că problemele tehnice identificate sunt de fabricaţie şi urmează să fie remediate în cel mai scurt timp de firma producătoare.

"Până la remedierea situaţiei, conducerea unităţii sanitare a decis să nu interneze pacienţi în cadrul unităţii mobile", se mai arată în comunicatul SJU Suceava.

Citește și: Consilierul lui Ludovic Orban, fost șef ANAF, spulberă USR-ul: ‘Bă, frate, noaptea minții! Cum, băh, neterminaților?’

Unitatea mobilă a fost donată SJU Suceava de Crucea Roşie Suceava şi a fost achiziţionată printr-o campanie lansată de omul de afaceri sucevean Ştefan Mandachi.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.