Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU NAȚIONAL în capitala unei țări exotice frecventată de turiștii români: Sute de VICTIME, după alunecări de teren / VIDEO

UPDATE Bilanţul inundaţiilor care a lovit luni Freetown, capitala statului Sierra Leone, a crescut la 312 morţi, potrivit organizaţiei locale Crucea Roşie, informează AFP.

Bilanţul inundaţiilor a crescut constant încă de dimineaţă: la început au fost anunţaţi 18 morţi, potrivit organizaţiei locale de Crucea Roşie, apoi 180, potrivit unei surse medicale.

Citește și: Informații interesante despre noul „BOUREANU”! Încasările medicului târât pe jos de polițiști și neconcordanțele din declarațiile de avere

În cursul după-amiezii, bilanţul s-a ridicat la 312 morţi, potrivit informaţiilor furnizate pentru AFP de Patrick Massaquoi, purtătorul de cuvânt al Crucii Roşii.

Numărul victimelor ar putea creşte în orele următoare, a explicat acesta, pe măsură ce echipele de salvare pătrund în cartierele ale căror case au fost luate de valurile de nămol.

Citește și: SPECTACULOS! Care este stațiunea din România cu cel mai PUR aer din țară

UPDATE ”Cel puţin” 180 de cadavre au ajuns la morga spitalului Connaught din Freetown, care nu mai are loc să le primească, a spus angajatul Morgii, Mohamed Sinneh.

Sute de persoane este posibil să-şi fi pierdut viaţa luni din cauza alunecărilor de teren la periferia oraşul Freetown, capitala statului Sierra Leone, potrivit vice preşedintelui Victor Foh, informează Reuters.

Citește și: Atenție! Cum puteți sancționa taximetriștii care refuză cursa la cererea dumneavoastră

"Este posibil ca sute de persoane decedate să se afle sub moloz", a declarat, pentru Reuters, Foh, aflat în oraşul de munte Regent, adăugând că au fost ridicate multe construcţii ilegale în această zonă, scrie agerpres.ro.

"Dezastrul este atât de mare încât mă simt copleşit",a adăugat acesta. "Încercăm să evacuăm oamenii din zonă."

Citește și: Ce marcă de mașină conduce premierul Tudose și cât costă .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.