Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pe Arena Națională, cu 30.000 de copii în tribune: România a fost egalată, în prelungiri, de Norvegia

România a avut, în premieră mondială, un stadion în care au fost numai copii! 30.000 de băieți și fete cu vârsta sub 14 ani i-au încurajat pe tricolori în partida cu Norvegia, de pe Arena Națională.

Alexandru Mitriță a deschis scorul. A beneficiat de o degajare greșită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers și a șutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng. Norvegia a egalat România, scor 1-1, în minutul 90+2 al meciului de pe Arena Naţională. Sorloth a marcat pentru norvegieni, în timp ce pentru România a înscris Mitriţă, în minutul 61. România este pe locul 3 în grupă, în spatele Suediei, care a terminat la egalitate, 1-1, cu Spania. Suedezii au fost egalați pe final.

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați

La doar un minut după ce a intrat pe teren, Florin Andone putea majora avantajul României, însă a trimis în bara transversală, cu capul, după o fază confuză în careul nordicilor.

Marea ocazie a lui Andone a venit la două minute după ce Alexandru Mitriță a deschis scorul. Fotbalistul lui New York City FC a beneficiat de o degajare greşită a portarului norvegian, a pătruns până la marginea careului advers şi a şutat în plasa norvegienilor, cu piciorul stâng. Tot Andone a ratat mari ocazii pe final, când putea tranșa soarta celor 3 puncte.

Citește și: Adevărul despre Dan Barna- Detalii neștiute au ieșit la iveală

Reuşita lui Mitriţă a venit la aproximativ 10 minute după ce tricolorii au ratat un penalty. Nicuşor Bancu a obţinut o lovitură de pedeapsă în minutul 51, după ce a fost faultat în careu, însă George Puşcaş a ratat de la punctul cu var. Atacantul lui Reading a ales să trimită pe jos, însă portarul Jarstein a respins.

Cele mai mari ocazii ale tricolorilor din prima repriză a partidei de pe Arena Naţională i-au aparţinut lui Alexandru Mitriţă. În minutul 15, Mitriţă a fost aproape de a deschide scorul la capătul unui contraatac. Fotbalistul lui New York City FC a fost lansat de Stanciu în flanc, însă şutul său a trecut pe lângă bara norvegienilor.

Citește și: Victor Ciutacu, reacție dură după dezvăluirile Rise Project despre Dan Barna: E evident că liderii USR se bucură de protecție la nivel înalt

Tot Mitriţă a avut o ocazie mare în minutul 45+1, când a şutat de la marginea careului, însă portarul nordicilor a respins.

De asemenea, Norvegia a avut şi ea o şansă importantă, în minutul 12. Odegaard a şutat periculos din apropierea careului, la colţul lung, însă Tătăruşanu a respins.

Citește și: Dan Barna reacționează după dezvăluirile Rise Project: Am fost transparent

La meciul de pe Arena Naţională au fost prezenţi 29.854 de copii şi însoţitori, conform anunţului oficial făcut la staţia de amplificare.

Astfel, România se menține pe locul 3, în spatele Spaniei și Suediei.

Clasamentul grupei F de calificare, după opt runde disputate:

Citește și: Oreste Teodorescu aruncă bomba! 10 miliarde de dolari pentru România- Cum va fi posibil

1. Spania - 20p

2. Suedia - 15p

3. România - 14p

4. Norvegia - 11p

5. Insulele Feroe - 3p

6. Malta - 3p

Meciurile rămase de disputat în grupa F:

15 noiembrie: România-Suedia/ Spania-Malta/ Norvegia-Insulele Feroe

18 noiembrie: Spania-România/ Suedia-Insulele Feroe/ Malta-Norvegia

Citește și: E oficial! Vârsta de pensionare se va schimba- Cine sunt cei vizați .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.