Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Boris Becker: Rămas falit, statul i-a scos la licitație trofeele câștigate

www.agerpres.ro
Boris Becker

Legenda tenisului mondial masculin, Boris Becker, va rămâne fără o mare parte a trofeelor câştigate în întreaga carieră, din cauza problemelor financiare cu care se confruntă.

Devenit lider mondial în tenisul masculin în 1991, Boris Becker a devenit o emblemă a tenisului german, terminându-şi cariera cu şase titluri de Mare Şlem, singurul trofeu major care i-a scăpat fiind Cupa Muschetarilor, de la Roland Garros, informează mediafax.ro.

Citește și: Cine e, de fapt, femeia care l-ar fi ‘îngropat’ pe Radu Mazăre – Guvernul Dăncilă a ‘uns-o’ în funcție

Deşi a avut o carieră răsunătoare, în iunie 2017 Curtea Supremă din Germania a declarat falimentul pentru el, ca urmare a impozitelor neplătite de fostul număr unu din tenisul mondial încă din 2002. 'Bum-Bum' datorează milioane de euro statului.

Astfel, trofeele sale au fost confiscate, iar acestea vor fi scoase la licitaţie între 24 iunie şi 11 iulie. În plus, fostul tenismen va pierde şi alte accesorii care i-au aparţinut.

Citește și: Viorica Dăncilă, dinamitată din interior! Un greu PSD o ia la rost

Boris Becker este doar unul dintre analiştii Eurosport care asigură expertiza de cel mai înalt nivel pe durata transmisiunilor de la Roland Garros.

Germanul a petrecut 12 săptămâni pe prima poziţie în clasamentul ATP, a câştigat primul titlu de Mare Şlem la 17 ani, la Wimbledon, a mai triumfat de alte două ori la Londra şi la Australian Open şi o dată la US Open.

Citește și: Rareș Bogdan dezvăluie cum va ‘toca’ PSD-ul: Atuurile pe care le are PNL-ul

În plus, în 1992, Boris Becker a câştigat aurul olimpic în proba de dublu.

Simona Halep - Boris Becker, colaborarea care nu a mai avut loc

În luna decembrie a anului trecut au existat zvonuri privind o colaborare Halep - Becker, mai ales că Simona a rămas fără serviciile antrenorului Darren Cahill, dar managerul de comunicare al româncei a lămurit repede situaţia. Neamţul şi tenismena noastră fuseseră la o petrecere organizată de Ion Ţiriac, omul de afaceri fiind fostul agent al neamţului şi totodată mentorul sportivei din Constanţa. "Nu e adevărat, am participat la o petrecere în România doar pentru a-l face fericit pe prietenul meu, Ion Ţiriac (n.red. - fost manager al germanului). Îmi place foarte mult Simona Halep, dar nu-i voi deveni antrenor sau consilier. Nu zace niciun pic de adevăr în informaţia răspândită în presă", a explicat Becker atunci pentru agenţia germană SID.

Citește și: Ieşirea violentă a lui Andrei Caramitru îi costă scump pe cei din USR-PLUS! Foştii votanţi rup rândurile .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.