Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

DEZASTRU pentru Simona Halep: A abandonat în turul al doilea la Roma, când se apropia de victorie

Roland Garros
Simona Halep suparata

Jucătoarea română de tenis Simona Halep a fost nevoită să abandoneze în meciul cu germanca Angelique Kerber, miercuri, în runda a doua a turneului WTA 1.000 de la Roma, dotat cu premii totale de 1.577.613 euro, din cauza unor probleme la gamba piciorului stâng.

Halep (29 ani), numărul trei mondial, nu a mai putut să joace din cauza durerilor acute la picior, survenite brusc, la scorul de 6-1, 3-3, 0-30, după 57 de minute, scrie agerpres.ro.

Halep a dominat clar primul set şi s-a impus cu un sec 6-1, a condus cu 2-0 în actul secund, dar Kerber (33 ani, 26 WTA) a început să joace mai bine şi a egalat, 2-2. Halep a condus cu 3-2, cu un nou break, dar Kerber a egalat, meciul fiind întrerupt apoi.

La 6-1, 3-3, în momentul în care Kerber avea 30-0, pe serviciul ei, Halep a acuzat o accidentare la pulpa stângă după ce a returnat o minge şi a cerut imediat intervenţia fizioterapeutului. Cu dureri mari şi cu lacrimi în ochi, sportiva din Constanţa a ajuns cu greu la bancă şi a luat decizia de a se retrage.

Simona Halep a părăsit terenul şchiopătând, ajutată de două persoane.

Halep, campioana en titre de la Roma, va primi pentru evoluţia sa 10.726 de euro şi 60 de puncte WTA.

La dublu, Irina Begu şi italianca Sara Errani s-au calificat în sferturile de finală, după 6-3, 3-6, 10-7 cu perechea Ellen Perez (Australia)/Shuai Zhang (China), într-o oră şi 23 de minute.

Begu şi Errani şi-au asigurat un cec de 11.130 euro şi 190 de puncte WTA la dublu, urmând să joace în sferturi contra învingătoarelor din meciul Elena Vesnina/Vera Zvonareva (Rusia) - Nicole Melichar (SUA)/Demis Schuurs (Olanda/N.3).

Într-o partidă din prima rundă, Monica Niculescu şi rusoaica Ala Kudriavţeva au fost învinse de cuplul Gabriela Dabrowski (Canada)/Asia Muhammad (SUA), cu 6-2, 6-1, în doar 54 de minute.

Învinsele vor primi 5.242 euro şi un punct WTA la dublu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.