Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Dezastru provocat de o șoferiță în Gorj - Patru tineri au fost spitalizați

accident

Patru tineri au fost transportaţi la spital după ce o şoferiţă a intrat cu autoturismul în care se aflau într-un stâlp, în noaptea de duminică spre luni, pe centura municipiului Târgu Jiu, au anunţat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, în noaptea de 24 spre 25 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgu Jiu au fost sesizaţi, prin apelul 112, de un participant la trafic despre faptul că, pe centura de ocolire a municipiului Târgu Jiu, a avut loc un eveniment rutier.

Citește și: Lista persoanelor cu funcţii de conducere din Arad care au plătit la PSD pentru menţinerea în funcţii - Supărările generate de inegalitatea cotizaţiilor - dosar

"Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce o tânără de 22 de ani, din oraşul Bumbeşti Jiu, conducea un autoturism, din direcţia Turcineşti către Piaţa Centrală din Târgu Jiu, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare şi ar fi intrat în coliziune cu un stâlp.

În urma impactului, atât conducătoarea auto, cât şi alţi trei pasageri aflaţi în autovehicul, cu vârste cuprinse între 17 şi 22 de ani, din oraşul Târgu Cărbuneşti, comuna Jupâneşti şi municipiul Târgu Jiu, au suferit leziuni şi au fost transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ", au precizat reprezentanţii IPJ Gorj.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.